প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নিউ দিল্লিদা চীফ সেক্রেতরিশিংগী মীফম শরুক য়াখ্রে
06 JAN 2023 5:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী নিউ দিল্লিদা চীফ সেক্রেতরিশিংগী মীফম শরুক য়াখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মীফম অসি থৌশিলগা মরী লৈনবা হিরমশিংদা ৱাখল্লোনশিং পীথোক-পীশিন তৌন্নবা অঙকপা মফম অমনি অমসুং ভারত অসি অনৌবা অৱাংবা থাকশিংদা পুখৎনবা অপুনবা ওইনা থবক তৌমিন্ননবা থৌনা হেনগৎহনগনি।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“চীফ সেক্রেতরিশিংগী মীফম শরুক য়াখি। মীফম অসি থৌশিলগা মরী লৈনবা হিরমশিংদা ৱাখল্লোনশিং পীথোক-পীশিন তৌন্নবা অঙকপা মফম অমনি অমসুং ভারত অসি অনৌবা অৱাংবা থাকশিংদা পুখৎনবা অপুনবা ওইনা থবক তৌমিন্ননবা থৌনা হেনগৎহনগনি”।

Prime Minister's Office
PM attends conference of Chief Secretaries in New Delhi
06 JAN 2023 5:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has attended the conference of Chief Secretaries in New Delhi. Shri Modi said that this is a wonderful forum to exchange views on important policy related subjects and to strengthen team spirit to take India to newer heights.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Attending the conference of Chief Secretaries. This is a wonderful forum to exchange views on important policy related subjects and to strengthen team spirit to take India to newer heights.”