রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
অনৌবা চহি লাকপদা ভারতকী রাস্ত্রপতিনা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
31 DEC 2022 6:27PM by PIB Imphal
অনৌবা চহি ২০২৩ লাকপদা ভারতকী রাস্ত্রপতি, শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুনা মীয়ামদা মহাক্কী তরাম্না ওকপগী পাউজেল পীরক্লি।
পাউজেল অমদা, রাস্ত্রপতিনা হায়খি, “অনৌবা চহি লাকপদা, নাগরিক খুদিংমক অমসুং মপান লৈবাকশিংদা লৈরিবা ভারতমচাশিংদা ঐনা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
অনৌবা চহি অসিনা, ঐখোয়গী পুন্সিদা অনৌবা থৌনা, অনৌবা নুংঙাইবা, পান্দমশিং অমসুং হেন্না মাইপাকপশিং পুরকপা ওইরসনু। থৌরম অসিনা, লৈবাক অসি পুন্না চাউখৎমিন্ননবা, অমতা ওইবা অমসুং অপুনবগী শক্তম ঙাক্নবা ঐখোয় ইশামক অমুক হন্না কৎথোক্নবা ঐখোয় ৱারেপ লৌরসি।
চহি ২০২৩ অসিদা ঐখোয়গী লৈবাক অমসুং মীয়াম চাউখৎনবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফনবা ঐনা থৌনিজরি”।

President's Secretariat
President of India’s Greetings on The Eve of New Year
31 DEC 2022 6:27PM by PIB Delhi
The President of India, Smt. Droupadi Murmu has sent her greetings to all fellow citizens on the eve of New Year 2023.
In a message, the President has said “On the occasion of New Year, I extend my heartiest greetings and best wishes to all fellow citizens and all Indians abroad.
May the dawn of New Year, imbued with fresh energy, bring new happiness, goals, inspirations and greater achievements in our lives. On this occasion, let us resolve to rededicate ourselves to the unity, integrity and inclusive development of the nation.
I wish for the progress and prosperity of our glorious nation and the people in the year 2023 ”.
Please click here to see the President's message -