প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ব্রাজিলমচা ফুতবোলগী লাইপোক পেলে লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
30 DEC 2022 4:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ব্রাজিলমচা ফুতবোলগী লাইপোক পেলে লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি পেলে লৈখিদবা অসিনা শান্ন-খোৎনবগী লমদা মেনখৎপা ঙম্লরোইদবা অহোবা অমা লৈহৌরগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“পেলে লৈখিদবা অসিনা শান্ন-খোৎনবগী লমদা মেনখৎপা ঙম্লরোইদবা অহোবা অমা লৈহৌরগনি। মহাক লৈবাক কয়ানা পাম্নখিবা মালেমগী ফুতবোলগী সুপরস্তার অমনি। তোমথিন ঙানবা মহাক্কী শান্নবগী মওংশিং অমসুং মাইপাকপা কয়ানা তুংগী মীরোলশিংদা ইথিল পীরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। মহাক্কী থৱায়না লাইরৈবাক্তা ইংনা পোথারসনু”।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Brazilian football legend, Pele
30 DEC 2022 4:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Brazilian football legend, Pele. PM Modi said that the passing away of Pelé leaves an irreplaceable void in the world of sports.
The Prime Minister tweeted;
"The passing away of Pelé leaves an irreplaceable void in the world of sports. A global football superstar, his popularity transcends boundaries. His outstanding sporting performances and success will keep inspiring the coming generations. Condolences to his family and fans. RIP."