প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২৪ ডিচেম্বৰত শ্ৰী স্বামীনাৰায়ণ গুৰুকুল ৰাজকোট সংস্থানৰ ৭৫ সংখ্যক অমৃত মহোৎসৱত ভাষণ দিব
23 DEC 2022 1:36PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২৪ ডিচেম্বৰ, ২০২২ তাৰিখে পুৱা ১১ বজাত ভিডিঅ' কনফাৰেন্সৰ জৰিয়তে শ্ৰী স্বামীনাৰায়ণ গুৰুকুল ৰাজকোট সঞ্চালনৰ ৭৫ সংখ্যক অমৃত মহোৎসৱত ভাষণ আগবঢ়াব।
শ্ৰী স্বামীনাৰায়ণ গুৰুকুল ৰাজকোট সংস্থান ১৯৪৮ চনত ৰাজকোটত গুৰুদেৱ শাস্ত্ৰীজী মহাৰাজ শ্ৰী ধৰ্মজীৱানন্দজী স্বামীৰ দ্বাৰা প্ৰতিষ্ঠা কৰা হৈছিল। প্ৰতিষ্ঠানটো যথেষ্ট সম্প্ৰসাৰিত হৈছে আৰু বৰ্তমান সমগ্ৰ বিশ্বতে ৪০টাতকৈও অধিক শাখা আছে, যি ২৫০০০ৰো অধিক শিক্ষাৰ্থীক বিদ্যালয়, স্নাতক আৰু স্নাতকোত্তৰ শিক্ষাৰ সুবিধা প্ৰদান কৰে।

Prime Minister's Office
PM to address the 75th Amrut Mahotav of Shree Swaminarayan Gurukul Rajkot Sansthan on 24th December
23 DEC 2022 1:36PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the 75th Amrut Mahotav of Shree Swaminarayan Gurukul Rajkot Sansthan on 24th December, 2022 at 11 AM via video conferencing.
Shree Swaminarayan Gurukul Rajkot Sansthan was established at Rajkot in 1948 by Gurudev Shastriji Maharaj Shri Dharmajivandasji Swami. The Sansthan has expanded and currently has more than 40 branches all over the world, providing facilities for school, undergraduate and postgraduate education to more than 25,000 students.