প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী জি-২০ প্রেসিদেন্সীদা শৌগৎপিরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী লুচিংবশিংগী মফমদা তৌবিমল খঙবা উৎখ্রে অমদি থাগৎখ্রে
05 DEC 2022 9:02AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফ্রেঞ্চ প্রেসিদেন্ত, ইমানুএল মেক্রোনবু ভারতকী জি-২০ প্রেসিদেন্সীদা শৌগৎলকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ফ্রেঞ্চ প্রেসিদেন্তনা তৌরকপা ত্বীত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরদুনা ফোঙদোকখি;
জাপানিজ প্রাইম মিনিস্তর, ফুমিও কিসিদাগী নুংঙাইবা ফোঙদোকপগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রী, শ্রী মোদীনা ত্বীত তৌরদুনা ফোঙদোকখি;
স্পেনগী প্রাইম মিনিস্তর, পেদ্রো সঞ্চেজনা ভারতকী জি-২০ প্রেসিদেন্সীগী য়াইফ পাউজেল পীরকখিবগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রী মোদীনা মহাক্কী ৱাহৈশিংগীদমক তৌবিমল খঙবা উৎখি অমদি ত্বীত তৌরদুনা ফোঙদোকখি;
য়ুরোবিয়ন কাউন্সিলগী প্রেসিদেন্ত, চার্ল্স মাইকেলগী নুংঙাইবা ফোঙদোকপগী পাউজেলগী পাউখুমদা, শ্রী মোদীনা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেলগীদমক থাগৎখি অমদি ত্বীত তৌরদুনা ফোঙদোকখি;
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ু.এস. প্রেসিদেন্ত, জো বাইদেনবুসু মহাক্না ভারতকী জি-২০ প্রেসিদেন্সীদা শৌগৎলকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি‍।
য়ু.এস. প্রেসিদেন্তনা তৌরকপা ত্বীত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরদুনা ফোঙদোকখি;

Prime Minister's Office
PM expresses gratitude and thanks global leaders for extending their support towards India's G-20 presidency
05 DEC 2022 9:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked French President, Emmanuel Macron for his support to India's G-20 Presidency.
Responding to a tweet by French President, the Prime Minister tweeted;
In response to a congratulatory tweet by Japanese Prime Minister, Fumio Kishida, the Prime Minister, Shri Modi tweeted;
Responding to a wishes of Prime Minister of Spain, Pedro Sanchez on India's G-20 presidency, the Prime Minister Modi expresses gratitude for his kind words and tweeted;
In response to a congratulatory message of President of the European Council, Charles Michel, Shri Modi thanks to his wishes and tweeted;
Prime Minister, Shri Narendra Modi also thanked US president, Joe Biden for his support to India's G-20 Presidency.
Responding to a tweet by US president, the Prime Minister tweeted;