প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বিহারগী মোতিহারীদা লৈবা চেক্কোন্দা লাইবক থিবা থৌদোক্তা লৈখিদবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
24 DEC 2022 9:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিহারগী মোতিহারীদা লৈবা চেক্কোন অমদা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা থৌদোক্তুদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমদি অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ প্রাইম মিনিস্তর্স নেস্নেল রিলীফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী পীরগনি হায়নসু লাউথোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীত তৌদুনা ফোঙদোকখি;
“মোতিহারীগী চেক্কোন অমদা থোকখিবা থৌদোক্তা মীওই কয়া লৈখিদবনা ৱাহল্লে‍। কায়ন-মৈশা লাংহৌরবা ইমুংশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। শোক্লবশিংগীদমক থৌনিজরি‍। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পি.এম.এন.আর.এফ.তগী পীরগনি‍। শোক্লবশিংগী মফমদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম. @narendramodi"

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a mishap at a brick kiln in Motihari, Bihar
Announces ex-gratia from PMNRF
24 DEC 2022 9:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a mishap at a brick kiln in Motihari, Bihar.
The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 Lakhs to the next kin of deceased and Rs. 50,000 to those injured in the mishap from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"Pained by the loss of lives due to a mishap at a brick kiln in Motihari. Condolences to the bereaved families. Prayers with the injured. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"