প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গুগলৰ চিইঅ' সুন্দৰ পিচাইক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সাক্ষাৎ
19 DEC 2022 8:33PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গুগলৰ চিইঅ' শ্ৰী সুন্দৰ পিচাইক সাক্ষাৎ কৰে আৰু অন্যান্য বিষয়ৰ লগতে উদ্ভাৱন আৰু প্ৰযুক্তি সম্পৰ্কে আলোচনা কৰে।
সুন্দৰ পিচাইৰ এটা টুইটৰ প্ৰতিক্ৰিয়া কৰি, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"সুন্দৰ পিচাই আপোনাক লগ পাই আৰু উদ্ভাৱন, প্ৰযুক্তি আৰু অন্যান্য বিষয়ত আলোচনা কৰি আনন্দিত। মানৱীয় সমৃদ্ধি আৰু দীৰ্ঘস্থায়ী বিকাশৰ বাবে প্ৰযুক্তিক ব্যৱহাৰ কৰিবলৈ পৃথিৱীয়ে একেলগে কাম কৰি যোৱাটো গুৰুত্বপূৰ্ণ।"

Prime Minister's Office
PM meets Google CEO Sundar Pichai
19 DEC 2022 8:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has met Google CEO, Shri Sundar Pichai and discussed innovation & technology among other things.
In response to a tweet by Sundar Pichai, the Prime Minister tweeted;
“Was a delight to meet you Sundar Pichai and discuss innovation, technology and more. It is important the world continues to work together to leverage tech for human prosperity and sustainable development.