প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুগলগী সি.ই.ও সুন্দর পিচাই উনখ্রে
19 DEC 2022 8:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুগলগী সি.ই.ও, শ্রী সুন্দর পিচাই উনখ্রে অমসুং ইন্নোবেসন অমসুং তেক্নোলোজি য়াওনা ৱাফম কয়া খন্নখ্রে।
সুন্দর পিচাইগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“সুন্দর পিচাইগা উনবা অমসুং ইন্নোবেস অমসুং তেক্নোলোজি অমসুং অতোপ্পা হিরম কয়াদা ৱা খন্নবদা অপেনবা অমা পোকই। মীওইবা খুন্নাই নুংঙাইনবা অমসুং তুংকোইনা চৎনগদা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং পায়খৎনবা তেক্নোলোজি শীজিন্ননবা মালেম্না মখা তানা পুন্না থবক তৌমিন্নবা অসি য়াম্না মরুওই”।

Prime Minister's Office
PM meets Google CEO Sundar Pichai
19 DEC 2022 8:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has met Google CEO, Shri Sundar Pichai and discussed innovation & technology among other things.
In response to a tweet by Sundar Pichai, the Prime Minister tweeted;
“Was a delight to meet you Sundar Pichai and discuss innovation, technology and more. It is important the world continues to work together to leverage tech for human prosperity and sustainable development.