প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেভিগী নুমিৎতা ভারতকী নেভিদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
04 DEC 2022 10:09AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেভি নুমিৎ লাকপদা নেভিগী মীওইশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মোদীনা নেভি নুমিৎ লাকপদা নেভিগী মীওইশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ভারত্তা ঐখোয়না ঐখোয়গী ইনাকখুল্লবা সমুদ্রগী পুৱারিগী চাউথোকচরি। ভারতকী নেভিনা ঐখোয়গী লৈবাক অসি চেকশিন্না ঙাক্লি অমসুং খুদোংথিবা মায়োক্নবা মতমদা মসিনা মীওইবা খুন্নাইগী মতেং পাংবগী ৱাখল্লোনগা লোয়ন্না মথৌ পাংথোক্লি”।

Prime Minister's Office
PM greets Indian Navy on Navy Day
04 DEC 2022 10:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted all navy personnel and their families on the occasion of Navy Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Best wishes on Navy Day to all navy personnel and their families. We in India are proud of our rich maritime history. The Indian Navy has steadfastly protected our nation and has distinguished itself with its humanitarian spirit during challenging times."