প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দোক্তর রাজেন্দ্র প্রসাদপু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা নীংশিংখ্রে
03 DEC 2022 9:24AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোক্তর রাজেন্দ্র প্রসাদকী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন নুমিত্তা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“দোক্তর রাজেন্দ্র প্রসাদ জীবু মহাক্কী মপোক কুমওনসিদা নীংশিংজরি‍। শক্নাইরবা লুচিংবা অমা ওইনা মহাক্না থৌনা অমদি মহৈ মশিং হৈবগী অথোইবা শক্তম উৎলম্মী‍। মহাক ভারতকী নাৎকীদমক চপ চানা লেপ্লম্বা অমদী ভারত চাওখৎনবগীদমক তুংগী মীৎয়েঙ থম্লম্বা মীওই অমসুনি‍।”

Prime Minister's Office
PM remembers Dr. Rajendra Prasad on his birth anniversary
03 DEC 2022 9:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Dr. Rajendra Prasad Ji on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering Dr. Rajendra Prasad Ji on his birth anniversary. A legendary leader, he epitomised courage and scholarly zeal. He was firmly rooted in India’s culture and also had a futuristic vision for India’s growth."