প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঐচ.ঐচ. প্রমুখ স্বামী মহারাজ জীগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্দা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
01 DEC 2022 1:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.ঐচ. প্রমুখ স্বামী মহারাজ জীগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্দা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।
বি.এ.পি.এস. স্বামীনারায়ন সন্সথাগী ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি;
“ঐনা ঐচ.ঐচ. প্রমুখ স্বামী মহারাজ জীগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্দা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি‍। মহাক্কা থৌরম কয়াদ ৱারী ৱাতায় শানবগী তাঞ্জা ফংহৌবদা ঐ ইশানা ইশাবু লাইবক ফবনি হায়না লৌজৈ অমদি মহাক্কী মফমদগী মীনুংশি কয়াসু ফংজহৌখি‍। মহাক্ন খুন্নাইগীদমক তৌরম্বা থৌগলশিংগীদমক মালেম পুম্বনা মহাকপু ফিদম ওইনা লৌনরি‍।”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to HH Pramukh Swami Maharaj Ji on his Jayanti
01 DEC 2022 1:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to HH Pramukh Swami Maharaj Ji on his Jayanti.
In response to a tweet by BAPS Swaminarayan Sanstha, the Prime Minister tweeted;
"I pay my tributes to HH Pramukh Swami Maharaj Ji on his Jayanti. I consider myself blessed that I got the opportunity to interact with him on multiple occasions and also got a lot of affection from him. He is globally admired for his pioneering service to society."