প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দোনেসিয়াদা য়ুহা হাবদা পুন্সি কয়া মাঙখিবদা প্রধোন মন্ত্রীনা থম্মোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে
22 NOV 2022 1:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দোনেসিয়াদা য়ুহা হাবদা পুন্সি কয়া মাঙখিবদা থম্মোয় শোক্না নুংঙাইতবা অমদি অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍। মহাক্না শোক্লবশিংবু থুনা ফগৎলক্নবা পাউজেল পীখি অমদি অৱাবা তারবা পুংফম অসিদা ভারতনা ইন্দোনেসিয়াগীদমক লেপ্লি হায়খি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরদুনা ফোঙদোকখি;
“ইন্দোনেসিয়াগী য়ুহা হাবনা পুন্সি কয়া মাঙহনখিবা লন-থুম অমাঙ অতা থোকহনখিবনা নুংঙাইহন্দ্রে‍। খুদোংথিবা নংলবা মীওইশিং অমদি মখোয়গী ইমুং মনুংশিংদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। শোক্লবশিং থুনা ফগৎলকপা ওইসনু‍। অৱাবা তারবা পুংফমসিদা ভারতনা ইন্দোনেসিয়াগীদমক লেপ্লি‍।”

Prime Minister's Office
PM expresses deep grief over loss of lives due to earthquake in Indonesia
22 NOV 2022 1:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief and anguish after the loss of lives due to an earthquake in Indonesia. He wished a speedy recovery to those injured and said that India stands with Indonesia in this hour of grief.
The Prime Minister tweeted;
“Saddened by the loss of lives and damage to property from the earthquake in Indonesia. Deepest condolences to the victims and their families. Wish a speedy recovery to the injured. India stands with Indonesia in this hour of grief.”