প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রোজগার মেলাগী মখাদা পি.এম.না নবেম্বর ২২দা নৌনা ইন্দক্ত তৌবা রিক্রুইৎশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর ৭১,০০০ য়েন্থোক্কনি
পি.এম.না অনৌবা এপোইন্তী পুম্নমক্কী ওনলাইন ওরিয়েন্তেসন কোর্স – কর্ময়োগী প্রারম্ভ মোদ্যুল লোঞ্চ তৌগনি
21 NOV 2022 1:14PM by PIB Imphal
রোজগার মেলাগা মখাদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নবেম্বর ২২গী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা নৌনা ইন্দক্ত তৌবা রিক্রুইৎশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর ৭১,০০০ য়েন্থোক্কনি। প্রধান মন্ত্রীনা থৌরম অসিদা এপোইন্তীশিংদসু ৱা ঙাংগনি।
রোজগার মেলা অসি প্রধান মন্ত্রীনা এমপ্লোইমেন্ত জেনরেসন্দা খ্বাইদগী মরু ওইবা মীৎয়েং চংনবা লৌখিবা ফিরেপ অদু থুংহন্নবা মাইকৈদা চংশিনবা খোঙথাং অমনি। রোজগার মেলানা এমপ্লোইমেন্ত জেনরেসন হেনগৎহনবদা কেতলিস্ত অমা ওইনা মথৌ তৌরগনি অমসুং নহারোলশিংবু শক্তি পীনবা মখোয়দা অফবা খুদোংচাবশিং পীরগনি অমসুং জাতি শেমগৎপদা হকথেংননা শরুক তম্লগনি পান্নরি। মমাংদা ওক্তোবরদা রোজগার মেলাগী মখাদা নৌনা ইন্দক্ত তৌবা এপোইন্তী ৭৫,০০০দা এপোইন্ত লেত্তরশিং খুৎশিন্নখি।
অনৌবা এপোইন্তীশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তরশিংগী ফিজিকেল কোপীশিং অসি লৈবাক শিনবা থুংবদা লৈবা মফম ৪৫দা খুৎশিন্নগনি (গুজরাত অমসুং হিমাচল প্রদেশ য়াওদনা)। মমাংদা মেনশিনখিবা ফমশিংগী কেতগোরীশিংগী মথক্তা ওজা, লেকচর্র, নর্স, নর্সিং ওফিসর, দোক্তর, ফার্মাসিস্ত, রেদিওগ্রাফর অমসুং অতোপ্পা তেক্নিকেল অমসুং পেরামেদিকেলগী পোস্তশিংসু মেনশিনগনি। তোঙান-তোঙানবা সেন্ত্রেল আর্মদ পুলিস ফোর্সেস (সি.এ.পি.এফ.)তা গৃহ মন্ত্রালয়না মশিং য়াম্লবা পোস্তশিং মেনশিনগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা কর্ময়োগী প্রারম্ভ মোদ্যুলসু লোঞ্চ তৌগনি। মোদ্যুল অসি সরকারগী তোঙান-তোঙানবা বিভাগশিংদা অনৌবা এপোইন্তী পুম্নমক্কীদমক ওনলাইন ওরিয়েন্তেসন কোর্স অমনি। মসিদা পোলিসীশিংদা চুশিন্ননবা হোৎনবদা অমসুং অনৌবা থৌদাংশিং অসিদা লায়না ত্রাঞ্জিসন তৌবদা মখোয়বু মতেং পাংনবা সরকারগী কর্মচারীশিংগীদমক কোদ ওফ কন্দক্ত, থবক মফমগী কাংলোন অমসুং ইন্তিগ্রিতী, হ্যুমেন রিসোর্স পুলিসীশিং অমসুং অতোপ্পা কান্নবশিং অমসুং এলাৱেন্সশিং য়াওগনি। মখোয়গী লৌশিং, স্কিল অমসুং কম্পিতেন্সীশিং হেনগৎহন্নবগীদমক igotkarmayogi.gov.in প্লেৎফোর্মদা অতোপ্পা কোর্সশিং এক্সপ্লোর তৌনবগী খুদোংচাবসু মখোয়না ফংগনি।

Prime Minister's Office
Under Rozgar Mela, PM to distribute about 71,000 appointment letters to newly inducted recruits on 22nd November
PM to also launch Karmayogi Prarambh module - online orientation course for all new appointees
21 NOV 2022 1:14PM by PIB Delhi
Under Rozgar Mela, Prime Minister Shri Narendra Modi will distribute about 71,000 appointment letters to newly inducted recruits on 22nd November at 10:30 AM via video conferencing. Prime Minister will also address these appointees on the occasion.
The Rozgar Mela is a step towards fulfilment of the commitment of the Prime Minister to accord highest priority to employment generation. The Rozgar Mela is expected to act as a catalyst in further employment generation and provide meaningful opportunities to the youth for their empowerment and participation in national development directly. Earlier in October, appointment letters were handed over to 75,000 newly inducted appointees under Rozgar Mela.
The physical copies of the appointment letters to the new appointees will be handed over at 45 locations across the country (except Gujarat and Himachal Pradesh). In addition to the categories of posts filled earlier, posts of teachers, lecturers, nurses, nursing officers, doctors, pharmacists, Radiographers and other technical and paramedical posts are also being filled. A significant number of posts are being filled by the Ministry of Home Affairs in various Central Armed Police Forces (CAPF).
Prime Minister will also launch the Karmayogi Prarambh module. The module is an online orientation course for all new appointees in various Government departments. It will include code of conduct for Government servants, workplace ethics & integrity, human resource policies and other benefits and allowances that will help them to get acclimatized to the policies and transition smoothly into the new roles. They will also get an opportunity to explore other courses on igotkarmayogi.gov.in platform to enhance their knowledge, skills and competencies.