Prime Minister's Office
Prime Minister's meeting with the Prime Minister of Italy on the sidelines of G-20 Summit in Bali
16 NOV 2022 2:27PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Ms. Giorgia Meloni, Prime Minister of Italy on the sidelines of the G-20 Summit in Bali today.
Prime Minister congratulated Prime Minister Meloni on her election as the first woman Prime Minister of Italy. The two leaders discussed the deepening of bilateral cooperation in various sectors including trade and investment, counter-terrorism, and people to people ties.
The two leaders also exchanged views on regional and global issues of mutual interest.
Prime Minister Modi looks forward to celebrating 75 years of India-Italy diplomatic relations and welcoming Prime Minister Meloni in India next year for the G-20 Summit.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বালীদা জি-২০ সম্মিৎ পাঙথোক্লিঙৈ মনুংদা ইতলীগী প্রধান মন্ত্রীগা উনবা
16 NOV 2022 2:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি বালীগী জি-২০ সম্মিৎ পাঙথোক্লিঙৈ মনুংদা ইতলীগী প্রধান মন্ত্রী, ঐচ.ই. মিস জিওরজিয়া মেলোনিগা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রধান মন্ত্রী মেলোনিবু ইতলীগী অহানবা নুপী প্রধান মন্ত্রী ওইনা মীখলদা মাইপাকখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখি। লুচিংবা অনিনা ত্রেদ অমসুং ইনভেস্তমেন্ত, কাউন্তর-তেরোরিজম অমসুং মীয়ামগী মরক্তা লৈনরিবা মরীশিং য়াওনা তোঙান-তোঙানবা সেক্তরশিংদা বাইলেতরেল কোওপরেসন চেৎশিনহন্নবা খন্নখি।
লুচিংবা অনিনা নাকল অনিমক্কী য়াইফনবা রিজনেল অমসুং গ্লোবেলগী সমস্যাশিংদা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত-ইতলী দিপ্লোমেতিক্কী মরীশিং চহি ৭৫শুরকপগী নুংঙাইবা ফোঙদোক্নবা অমসুং মথং চহিদা ভারত্তা পাঙথোক্কদবা জি-২০ সম্মিৎতগা প্রধান মন্ত্রী মেলোনিবু তরাম্না ওক্নবা খৌরাংনা ঙাইরি।