Prime Minister's Office
PM pays tribute to Maulana Azad on his birth anniversary
11 NOV 2022 10:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Maulana Azad on his birth anniversary. The Prime Minister also remembered his contribution in the freedom movement and his passion for education.
The Prime Minister tweeted;
“Remembering Maulana Azad on his birth anniversary. He is widely admired for his scholarly nature and intellectual prowess. He remained at the forefront of our freedom movement, working closely with other leading lights. He was also passionate about education.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মাউলানা আজাদকী মপোক কুমওন্দা মহাক্কী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
11 NOV 2022 10:04AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মাউলানা আজাদকী মপোক কুমওন্দা মহাক্কী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে। মহাক্না নীংতম ইহৌদা তেংবাংলম্বা অমসুং এজুকেসনগী লমদা থৱাই য়াওরম্বগী মতৌবু প্রধান মন্ত্রীনা নিংশিংখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি:
“মাউলানা আজাদপু মহাক্কী মপোক কুমওন লাকপদা নিংশিংলি। মহাক্কী লাইরিক-লাইশু হৈবা অমসুং হৈ-শিংবগীদমক্তা মহাকপু মীয়াম্না ইকায় খুম্নৈ। মহাক্না অতোপ্পা শক্নাইরবা মীওইশিংগা নক্ননা থবক তৌমিন্নদুনা ঐখোয়গী নীংতম-ইহৌগী মমাঙদা লৈখি। মহাক্না এজুকেসনগী লমদসু থৱাই য়াম্না য়াওরমখি”।