প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়াম্না নাদাবেত অমসুং ঙমখৈগী অতোপ্পা মফমশিংদা সীমা দর্শনগী মখাদা তুরিজম চাউখৎহন্নবা চৎনবা হায়খ্রে
05 NOV 2022 10:59AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়াম্না নাদাবেত অমসুং ঙমখৈগী অতোপ্পা মফমশিংদা সীমা দর্শনগী মখাদা তুরিজম চাউখৎহন্নবা চৎনবা হায়খ্রে।
ভারতকী তুরিজম, কলচর অমসুং দোনরগী মন্ত্রী, শ্রী জি. কিশন রেদ্দীগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি:
“সীমা দর্শন প্রোজেক্তনা তুরিজম সেক্তরদা অনৌবা ইথিল হাপ্লি। মসিনা ঙমখৈ লমদমদা লৈবা মীশিংগী খাঙবা কনবগী মতৌ ইকায় খুম্নবগী খুদোংচাবা পীরি।
মীয়াম্না নাদাবেত অমসুং ঙমখৈগী অতোপ্পা মফমশিংদা চৎপীয়ু হায়না ঐহাক্না হায়জরি...”

Prime Minister's Office
PM urges citizens to visit Nadabet and other border areas as part of Seema darshan to further tourism
05 NOV 2022 10:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged the citizens to visit Nadabet and other border areas as part of Seema darshan to further tourism.
In response to a tweet by G Kishan Reddy, Minister of Tourism, Culture and Development of North Eastern Region of India, the Prime Minister said;
"Seema Darshan Project adds a new dimension to the tourism sector. It gives the opportunity to appreciate the resilience of those who live on the borders.
I’d urge you all to visit Nadabet and other border areas…"