প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মমাং থাগী মন কী বাতকী মন কী বাত মেগাজিনগী লিঙ্ক শিয়র তৌখ্রে
29 OCT 2022 10:30PM by PIB Imphal
মমাং থাগী তাঙ্কক্তা য়ুম্ফম ওইবা মন কী বাত মেগাজিনগী লিঙ্ক শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি:
“মমাংগী থাগী তাঙ্কক্তা য়ুম্ফম ওইবা #MannKiBaat মেগাজিন শোইদনা পাবীয়ু। মসিদা কোনশিনখিবা হীরমশিংদা পুক্নিং চীংশিন্নীংঙাই ওইরবা আর্তিকলশিং য়াওরি।
http://davp.nic.in/ebook/e_sep/index.html
http://davp.nic.in/ebook/h_sep/index.html”

Prime Minister's Office
PM shares link to Mann ki Baat magazine for last months Mann ki Baat
29 OCT 2022 10:30PM by PIB Delhi
Sharing the link for Mann Ki Baat magazine based on last month’s episode, the Prime Minister Office tweeted:
“Do read the #MannKiBaat magazine based on last month’s episode. It contains interesting articles on the topics covered.
http://davp.nic.in/ebook/e_sep/index.html
http://davp.nic.in/ebook/h_sep/index.html