Prime Minister's Office
PM shares link to Mann ki Baat magazine for last months Mann ki Baat
29 OCT 2022 10:30PM by PIB Delhi
Sharing the link for Mann Ki Baat magazine based on last month’s episode, the Prime Minister Office tweeted:
“Do read the #MannKiBaat magazine based on last month’s episode. It contains interesting articles on the topics covered.
http://davp.nic.in/ebook/e_sep/index.html
http://davp.nic.in/ebook/h_sep/index.html

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিগত মাহৰ 'মন কি বাত'ৰ আধাৰত প্ৰস্তুত কৰা মন কি বাত আলোচনীৰ লিংক শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
29 OCT 2022 10:30PM by PIB Guwahati
যোৱা মাহৰ মন কী বাত অনুষ্ঠানটোৰ আধাৰত প্ৰস্তুত কৰি উলিওৱা মন কী বাত আলোচনীৰ লিংকটো শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে আজি এক টুইট কৰিছে:
"বিগত মাহৰ মন কী বাত অনুষ্ঠানৰ খণ্ডটোৰ ভিত্তিত প্ৰস্তুত কৰা #MannKiBaat আলোচনীখন পঢ়িব। ইয়াত সামৰি লোৱা বিষয়বোৰ সম্পৰ্কীয়ভালেমান আকৰ্ষণীয় প্ৰবন্ধ আছে।
http://davp.nic.in/ebook/e_sep/index.html
http://davp.nic.in/ebook/h_sep/index.html”