Prime Minister's Office
PM shares link to Mann ki Baat magazine for last months Mann ki Baat
29 OCT 2022 10:30PM by PIB Delhi
Sharing the link for Mann Ki Baat magazine based on last month’s episode, the Prime Minister Office tweeted:
“Do read the #MannKiBaat magazine based on last month’s episode. It contains interesting articles on the topics covered.
http://davp.nic.in/ebook/e_sep/index.html
http://davp.nic.in/ebook/h_sep/index.html

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସିଆରପିଏଫ କର୍ମଚାରୀଙ୍କ ବୃକ୍ଷ ରୋପଣ ଅଭିଯାନକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
29 OCT 2022 10:30PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସିଆରପିଏଫ କର୍ମଚାରୀଙ୍କ ବୃକ୍ଷରୋପଣ ଅଭିଯାନକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ଏଥିରେ ବିଶ୍ୱନାଥ ଧାମ ଓ ଜ୍ଞାନବାପି ଠାରେ ସୁରକ୍ଷା ପାଇଁ ମୁତୟନ ସିଆରପିଏଫ ଜୱାନମାନେ ୭୫ ହଜାର ବୃକ୍ଷ ରୋପଣ ସାମିଲ ରହିଛି । ଏହି ଉଦ୍ୟମ ସାରା ଦେଶ ପାଇଁ ଏକ ଉଦାହରଣ ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ।
ସେ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ସିଆରପିଏଫ ଜୱାନମାନଙ୍କ ଏହି ପ୍ରୟାସ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇବ । ସୁରକ୍ଷା ପ୍ରହରୀ ଭାବେ ପରିବେଶ ସଂରକ୍ଷଣ ପାଇଁ ସେମାନଙ୍କ ଏହି ପ୍ରୟାସ ସାରା ଦେଶ ପାଇଁ ଏକ ଉଦାହରଣ ।@crpfindia”