Prime Minister's Office
PM shares link to Mann ki Baat magazine for last months Mann ki Baat
29 OCT 2022 10:30PM by PIB Delhi
Sharing the link for Mann Ki Baat magazine based on last month’s episode, the Prime Minister Office tweeted:
“Do read the #MannKiBaat magazine based on last month’s episode. It contains interesting articles on the topics covered.
http://davp.nic.in/ebook/e_sep/index.html
http://davp.nic.in/ebook/h_sep/index.html

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗତ ମାସର ମନ କି ବାତକୁ ନେଇ ପ୍ରସ୍ତୁତ ମନ କି ବାତ୍ ପତ୍ରିକାର ଲିଙ୍କ ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
29 OCT 2022 10:30PM by PIB Bhubaneswar
ଗତ ମାସର ଅଧ୍ୟାୟକୁ ନେଇ ପ୍ରସ୍ତୁତ “ମନ କି ବାତ ପତ୍ରିକା”ର ଲିଙ୍କ ଶେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ଟ୍ୱିଟ କରାଯାଇଛି;
“ଗତ ମାସର ଅଧ୍ୟାୟକୁ ନେଇ ପ୍ରସ୍ତୁତ #MannKiBaat ପତ୍ରିକା ପଢନ୍ତୁ । ଆଲୋଚିତ ବିଷୟଗୁଡିକ ସମ୍ପର୍କରେ ଏଥିରେ ବହୁ ମଜାଦାର ପ୍ରବନ୍ଧ ରହିଛି ।
http://davp.nic.in/ebook/e_sep/index.html
http://davp.nic.in/ebook/h_sep/index.html”