লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
হয়েংদগী গুজরাত্তা ভারত পুম্নমক্কী লো মিনিস্তরশিং অমসুং লো সেক্রেতরিশিংগী মফম হৌরগনি
লো অমসুং জজতিসকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী কিরেন রিজিজুনা হৌদোকপগী মরুওইবা ৱারোল পীগনি
মখোয়না পাংথোক্লিবা খ্বাইদগী ফবা থবকশিংগী মতাংদা পাউদম্নবা রাজ্যশিং অমসুং য়ু.তিশিংদা থৌরম অসিনা মফম অমা পীগনি
13 OCT 2022 2:53PM by PIB Imphal
লো অমসুং জজতিস মিনিস্ত্রিনা শীন্দুনা ওক্তোবর ১৪-১৬, ২০২২দা গুজরাতকী এক্তা নগরদা ভারত পুম্নমক্কী লো মিনিস্তরশিং অমসুং লো সেক্রেতরিশিংগী মফম হৌরগনি অমসুং মীফম অদুদা রাজ্যশিং অমসুং য়ু.তিশিংগী লো মিনিস্তরশিং অমসুং লো সেক্রেতরিশিং শরুক য়াগনি। লো অমসুং জজতিসকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী কিরেন রিজিজুনা হৌদোকপগী মরুওইবা ৱারোল পীগনি।
লো অমসুং জজতিস মিনিস্ত্রিনা পাংথোক্লিবা থৌরম অসিনা ভারতকী আইনগী থবকশিংগা মরী লৈনবা তোঙান-তোঙানবা হিরমশিং খন্ননবা মফম অমা পীগনি অমসুং মসিনা থৌশিল শেম্লিবশিংনা লৈবাক্কী তুংগী ফিবম অমা শেম্বা ঙমগনি। মখোয়না পাংথোক্লিবা খ্বাইদগী ফবা থবকশিংগী মতাংদা পাউদম্নবা রাজ্যশিং অমসুং য়ু.তিশিংদা থৌরম অসিনা মফম অমা পীগনি অমসুং মসিনা ‘পুম্নমক কোনশিনবা অমসুং অনৌবা ভারত’ অমা শেমগৎনবা মীয়ামদা শক্তি পীদুনা মীয়ামগী য়াইফনবা মরুওইনা খুন্নাইগী শোৎথরবা কাংলুপশিং ফগৎনবা লৈবাক অসিগী আইনগী থবকশিং ফগৎহনবা ঙমগনি।

Ministry of Law and Justice
All India Conference of Law Ministers and Law Secretaries to begin from tomorrow in Gujarat
Union Minister of Law and Justice Shri Kiren Rijiju to deliver Keynote Address
Event will provide a platform for exchange of ideas and an opportunity to various States and Union Territories to share their best practices
13 OCT 2022 2:53PM by PIB Delhi
An All India Conference of Law Ministers and Law Secretaries is being organised by the Ministry of Law and Justice from 14th – 16th October, 2022 at Ekta Nagar, Gujarat, where Law Ministers & Law Secretaries from States and Union Territories will be participating.The keynote address will be delivered on 15 October by Union Minister of Law and Justice Shri Kiren Rijiju.
This initiative by the Ministry of Law & Justice will provide a forum for discussion on a variety of topics relating to India's legal system so that policymakers may develop a road map for the country's future. This event will provide a platform for exchange of ideas and an opportunity to various States and Union Territories to exchange their best practices that can serve to upgrade the overall legal system of the country in the interest of its citizens particularly the weaker sections of the society thereby empowering them to make an “Inclusive & Vibrant New India”.