প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গুজৰাটৰ মধেৰাত ‘মধেশ্বৰী মাতা মন্দিৰ’ত দৰ্শন আৰু পূজা সম্পন্ন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
09 OCT 2022 6:55PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি গুজৰাটৰ মধেৰাত থকা ‘মধেশ্বৰী মাত মন্দিৰ’ দৰ্শন আৰু পূজা সম্পন্ন কৰে। এই উপলক্ষে মন্দিৰ প্ৰংগণত প্ৰধানমন্ত্ৰীক সম্বৰ্দ্ধনা জনোৱা হয়। শ্ৰী মোদীয়ে মন্দিৰৰ অভ্যন্তৰত স্থাপিত আই মধেশ্বৰীদেৱীৰ ওচৰত কৰ যোৰে মূৰ দোওৱাই আশীৰ্বাদ বিচাৰে।
এই যাত্ৰাত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সৈতে গুজৰাটৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী ভূপেন্দ্ৰ পেটেল আৰু সাংসদ শ্ৰী চি আৰ পাটিলে অংশগ্ৰহণ কৰে।
ইয়াৰ পূৰ্বে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে গুজৰাটৰ মধেৰাত ৩৯০০ কোটি টকাৰ বিনিয়োগেৰে ৰূপায়িত হ’বলগীয়া এলানি প্ৰকল্পৰ আধাৰশিলা স্থাপন তথা উদ্বোধন কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মধেৰাক দেশৰ ‘প্ৰথমখন ২৪x৭ সৌৰ শক্তিসম্পন্ন গাঁও’ হিচাপেও আনুষ্ঠানিক ভাবে ঘোষণা কৰে।

Prime Minister's Office
PM performs darshan and pooja at Modheshwari Mata Temple in Modhera, Gujarat
09 OCT 2022 6:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi visited Modheshwari Mata Temple in Modhera, Gujarat and performed darshan and pooja today. The Prime Minister was felicitated upon his arrival. Shri Modi took blessings from the deity with folded hands and bowed his head before the Modheshwari Mata’s idol located in the sanctum.
The Prime Minister was accompanied by the Chief Minister of Gujarat, Shri Bhupendra Patel, and Member of Parliament, Shri C R Patil.
Earlier today, the Prime Minister had laid the foundation stone and dedicated multiple projects worth over Rs 3900 crore in Modhera, Mehsana in Gujarat. The Prime Minister also declared Modhera as India’s first 24x7 solar-powered village.