প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী মোধেরাদা লৈবা মোধেশ্বরী মাতা লাইশঙদা দর্শন অমসুং পুজা পাংথোকখ্রে
09 OCT 2022 6:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী মোধেরাদা লৈবা মোধেশ্বরী মাতা লাইশঙদা চত্তুনা মহসি দর্শন অমসুং পুজা পাংথোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা মফমসিদা য়ৌরকপদা মহাকপু তরাম্না ওকখি। লাইশঙ মনুংদা লৈরিবা মোধেশ্বরী মাতাগী মুর্তিদা শ্রী মোদীনা মখুৎ লোন্নদুনা ইশ্বরগী থৌজাল নীজখি অমসুং মকোক নোনখি।
গুজরাতকী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী ভুপেন্দ্র পতেল অমসুং মেম্বর ওফ পার্লিয়ামেন্ত, শ্রী সি.আর. পাতিলনা প্রধান মন্ত্রীগা লোয়নখি।
ঙসিগী অঙনবদা, প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী মোধেরাগী মেহসানাদা লুপা করোর ৩৯০০ হেনবগী চাউখৎ-থৌরাংগী প্রোজেক্তশিংগী উরেপ উয়ুং তম্বদা লোয়ননা মীয়ামদসু খুৎশিন্নখি। প্রধান মন্ত্রীনা মোধেরাবু লৈবাক্কী খ্বাইদগী অহানবা ২৪x৭ সোলার পাৱর্দ খুঙ্গংনি হায়না লাউথোকখি।

Prime Minister's Office
PM performs darshan and pooja at Modheshwari Mata Temple in Modhera, Gujarat
09 OCT 2022 6:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi visited Modheshwari Mata Temple in Modhera, Gujarat and performed darshan and pooja today. The Prime Minister was felicitated upon his arrival. Shri Modi took blessings from the deity with folded hands and bowed his head before the Modheshwari Mata’s idol located in the sanctum.
The Prime Minister was accompanied by the Chief Minister of Gujarat, Shri Bhupendra Patel, and Member of Parliament, Shri C R Patil.
Earlier today, the Prime Minister had laid the foundation stone and dedicated multiple projects worth over Rs 3900 crore in Modhera, Mehsana in Gujarat. The Prime Minister also declared Modhera as India’s first 24x7 solar-powered village.