প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে জলপাইগুৰি, পশ্চিমবংগত দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানিৰ ঘটনাত শোক প্ৰকাশ কৰিছে
পিএমএনআৰএফৰ পৰা অনুগ্ৰহ সাহায্য ঘোষণা
06 OCT 2022 9:17AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জলপাইগুৰি, পশ্চিমবংগত দুৰ্গা পূজাৰ সময়ত সংঘটিত এটা দুৰ্ঘটনাৰ ফলত হোৱা প্ৰাণহানিৰ ঘটনাত গভীৰ শোক ব্যক্ত কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লগতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য পুঁজি (পিএমএনআৰএফ)ৰ পৰা নিহতসকলৰ নিকটাত্মীয়লৈ ২ লাখ টকাকৈ আৰু এই শোকাৱহ দুৰ্ঘটনাত আহতসকলৰ প্ৰত্যেকলৈ ৫০,০০০ টকাকৈ এক অনুগ্ৰহ সাহায্য ঘোষণা কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে টুইট কৰিছে;
"জলপাইগুৰি, পশ্চিমবংগত দুৰ্গা পূজাৰ সময়ত হোৱা দুৰ্ঘটনাত মৰ্মাহত। যিসকলে নিজৰ প্ৰিয়জনক হেৰুৱালে সেইসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো: পিএম @narendramodi"
"জলপাইগুৰি, পশ্চিমবংগত দুৰ্গা পূজাৰ উৎসৱৰ মাজতে হোৱা শোকাৱহ দুৰ্ঘটনাত নিহতসকলৰ নিকটাত্মীয়ক ২ লাখ টকাকৈ পিএমএনআৰএফৰ পৰা দিয়া হ'ব। আহতসকলক ৫০,০০০ টকাকৈ দিয়া হ'ব: পিএম @narendramodi"

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a mishap in Jalpaiguri, West Bengal
Announces ex-gratia from PMNRF
06 OCT 2022 12:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a mishap during Durga Puja festivities in Jalpaiguri, West Bengal.
The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakhs to the next kin of deceased and Rs. 50,000 to those injured in the tragic mishap from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"Anguished by the mishap during Durga Puja festivities in Jalpaiguri, West Bengal. Condolences to those who lost their loved ones: PM @narendramodi"
"Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each of the deceased in the tragic mishap during Durga Puja festivities in Jalpaiguri, West Bengal. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"