Prime Minister's Office
PM congratulates Asha Parekh ji on being conferred the Dadasaheb Phalke award
30 SEP 2022 10:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Asha Parekh ji on being conferred the Dadasaheb Phalke award.
In a reply to a tweet by the President of India, Smt Droupadi Murmu , the Prime Minister tweeted:
“Asha Parekh Ji is an outstanding film personality. In her long career, she has shown what versatility is. I congratulate her on being conferred the Dadasaheb Phalke award.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আশা পরেখজিবু দাদাসাহেব ফল্কে মনা ফংলকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
30 SEP 2022 10:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আশা পরেখজিবু দাদাসাহেব ফল্কে মনা ফংলকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
ভারতকী রাস্ত্রপতি, শ্রীমতি দ্রৌপদি মুর্মুগী ত্বীৎ অমদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
"আশা পরেখজি ফিল্মগী শক্নাইরবা মীওই অমনি। মহাক্কী শাংলবা কেরিয়রদা মহাক্না ভর্সেলিতী হায়বসি করিনো হায়বা উৎখ্রে। দাদাসাহেব ফল্কে মনা ফংলকপদা ঐহাক্না হরাওবা ফোংদোকচরি।"