Prime Minister's Office
PM congratulates Asha Parekh ji on being conferred the Dadasaheb Phalke award
30 SEP 2022 10:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Asha Parekh ji on being conferred the Dadasaheb Phalke award.
In a reply to a tweet by the President of India, Smt Droupadi Murmu , the Prime Minister tweeted:
“Asha Parekh Ji is an outstanding film personality. In her long career, she has shown what versatility is. I congratulate her on being conferred the Dadasaheb Phalke award.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দাদা চাহেব ফাল্কে পুৰস্কাৰেৰে সন্মানিত হোৱাত আশা পাৰেখ জীক অভিনন্দন জনায়
30 SEP 2022 10:46PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে দাদা চাহেব ফাল্কে পুৰস্কাৰেৰে সন্মানিত হোৱাত আশা পাৰেখ জীক অভিনন্দন জনাইছে।
ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীমতী দ্ৰৌপদী মুৰ্মূৰ এটা টুইটৰ উত্তৰত, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে:
"আশা পাৰেখ জী এগৰাকী উৎকৃষ্ট ফিল্ম কলাকাৰ। নিজৰ দীঘলীয়া কেৰিয়াৰত তেওঁ দেখুৱাইছে যে বহুমুখী প্ৰতিভা কি। মই তেওঁক দাদা চাহেব ফাল্কে পুৰস্কাৰেৰে সন্মানিত কৰাত অভিনন্দন জনাইছো।"