Prime Minister's Office
PM feels proud of our Innovators as India climbs to the 40th rank in the Global Innovation Index of WIPO
29 SEP 2022 9:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed pride for Indian Innovators as India climbs to the 40th rank in the Global Innovation Index of World Intellectual Property Organization (WIPO).
Quoting a tweet by Union Minister of Commerce and Industry, Shri Piyush Goyal, the Prime Minister tweeted;
"Innovation is the buzzword across India. Proud of our innovators. We’ve come a long way and want to scale even newer heights."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৱিপোগী গ্লোবেল ইনোভেসন ইন্দেক্সতা ভারতনা ৪০শুবা রেঙ্কতা হাইগৎলকপা ঙমখিবদা ঐখোয়গী ইনোভেতরশিংগীদমক চাউথোকচবা পোকখ্রে
29 SEP 2022 9:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱর্ল্দ ইন্তেলেকচুএল প্রোপর্তী ওর্গনাইজেসন (ৱিপো)গী গ্লোবেল ইনোভেসন ইন্দেক্সতা ভারতনা ৪০শুবা রেঙ্কতা হাইগৎলকপা ঙমখিবদা ঐখোয়গী ইনোভেতরশিংগীদমক চাউথোকচবা পোকই হায়না ফোঙদোকখ্রে।
কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রীগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী পিয়ুশ গোয়লনা তৌখিবা ত্বিত অমা কোৎ তৌদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“ইনোভেসন অসি ভারত শিনবা থুংবদা তোইনা শীজিন্নবা ৱাহৈ ওইরি। ঐখোয়গী ইনোভেতরশিংগীদমক চাউথোকচবা পোকই। ঐখোয়না য়াম্না খুমাং চাউশিল্লে অমসুং অনৌবা পনখৈশিং য়ৌবা ঙম্বা পাম্মি।”