Prime Minister's Office
PM feels proud of our Innovators as India climbs to the 40th rank in the Global Innovation Index of WIPO
29 SEP 2022 9:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed pride for Indian Innovators as India climbs to the 40th rank in the Global Innovation Index of World Intellectual Property Organization (WIPO).
Quoting a tweet by Union Minister of Commerce and Industry, Shri Piyush Goyal, the Prime Minister tweeted;
"Innovation is the buzzword across India. Proud of our innovators. We’ve come a long way and want to scale even newer heights."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଡବ୍ଲ୍ୟୁଆଇପିଓ ର ବିଶ୍ୱ ଅଭିନବ ସୂଚକାଙ୍କରେ ଭାରତ ୪୦ ତମ ସ୍ଥାନକୁ ଉନ୍ନୀତ ହୋଇଥିବାରୁ ଆମର ଉଦ୍ଭାବକମାନଙ୍କ ପାଇଁ ଗର୍ବ ଅନୁଭବ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
29 SEP 2022 9:26PM by PIB Bhubaneswar
ବିଶ୍ୱ ବୌଦ୍ଧିକ ଗୁଣଧର୍ମ ସଂଗଠନ (ଡବ୍ଲ୍ୟୁଆଇପିଓ) ର ବିଶ୍ୱ ଅଭିନବ ସୂଚକାଙ୍କରେ ଭାରତ ୪୦ ତମ ସ୍ଥାନକୁ ଉନ୍ନୀତ ହେବାପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତୀୟ ଉଦ୍ଭାବକମାନଙ୍କ ପାଇଁ ଗର୍ବ ଅନୁଭବ କରିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ର ବାଣିଜ୍ୟ ଓ ଶିଳ୍ପ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ପୀୟୂଷ ଗୋୟଲଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟ୍ କୁ ଉଲ୍ଲେଖ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ସମଗ୍ର ଭାରତରେ ଉଦ୍ଭାବନର ଶବ୍ଦ ଗୁଞ୍ଜରିତ ହେଉଛି । ଆମର ଉଦ୍ଭାବକମାନଙ୍କ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ । ଆମେ ଏକ ଦୀର୍ଘ ପଥ ଅତିକ୍ରମ କରିଛୁ ଏବଂ ନୂତନ ଶିଖରରେ ମଧ୍ୟ ପହଞ୍ଚିବାକୁ ଚାହୁଁଛୁ ।”