Prime Minister's Office
PM feels proud of our Innovators as India climbs to the 40th rank in the Global Innovation Index of WIPO
29 SEP 2022 9:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed pride for Indian Innovators as India climbs to the 40th rank in the Global Innovation Index of World Intellectual Property Organization (WIPO).
Quoting a tweet by Union Minister of Commerce and Industry, Shri Piyush Goyal, the Prime Minister tweeted;
"Innovation is the buzzword across India. Proud of our innovators. We’ve come a long way and want to scale even newer heights."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰত ‘ডব্লিউআইপিঅ’-ৰ ‘গেলকীয় উদ্ভাৱন সূচক’ত ৪০ সংখ্যক স্থানলৈ উন্নীত হোৱাত আমাৰ উদ্ভাৱকসকলক লৈ গৌৰৱ বোধ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
29 SEP 2022 9:26PM by PIB Guwahati
ভাৰত ‘ৱৰ্ল্ড ইণ্টেলেকচুৱেল পপাৰ্টী অৰ্গেনাইজেশ্যন’-চমুকৈ ‘ডব্লিউআইপিঅ’-ৰ ‘গেলকীয় উদ্ভাৱন সূচক’ত ৪০ সংখ্যক স্থানলৈ উন্নীত হোৱাত আমাৰ উদ্ভাৱকসকলক লৈ গৌৰৱ বোধ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
কেন্দ্ৰীয় বাণিজ্য আৰু উদ্যোগ দপ্তৰৰ মন্ত্ৰী শ্ৰী পীয়ুষ গোৱেলৰ এক ‘টুইট’-ৰ উল্লেখ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক ‘টুইট’ কয়;
“সমগ্ৰ ভাৰততে এতিয়া গুঞ্জৰিত হোৱা এটি শব্দ হৈছে ‘উদ্ভাৱন’। আমাৰ উদ্ভৱকসকলক লৈ আমি গৌৰৱান্বিত। আমি বহুদূৰ আগুৱাই আহিলো আৰু ইয়াতকৈয়ো অধিক উচ্চতা অতিক্ৰম কৰিব খোজো”।