হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১৬.১৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৬,৭৪৮ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,২৯৮ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭১%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ১.৭০% ওইরি
16 SEP 2022 9:27AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১৬.১৭ (২,১৬,১৭,৭৮,০২০) হেনখ্রে।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌজিক ফাওবদা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০৭ (৪,০৭,৬২,৬৬২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১৪৭৫৫
অনিশুবা দোজ
১০১১২৮১১
প্রিকোসন দোজ
৬৯১৬৫৪০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪৩৫৯১৪
অনিশুবা দোজ
১৭৭০৯১৪৭
প্রিকোসন দোজ
১৩৪৫৮৭৩১
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪০৭৬২৬৬২
অনিশুবা দোজ
৩১১৪৭১৩০
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১৮৪৮৫৫৭
অনিশুবা দোজ
৫২৭৮৯৮৭৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬১০২০৮২৩
অনিশুবা দোজ
৫১৪৭৮৪৯৬১
প্রিকোসন দোজ
৮২৬৩০৭০৪
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৯৮৩০৮৪
অনিশুবা দোজ
১৯৬৭২২৪০১
প্রিকোসন দোজ
৪৩৫৬৩৩৯০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৬৩৬৭১০
অনিশুবা দোজ
১২২৯৮৩২৭৯
প্রিকোসন দোজ
৪৪৮৫৬৫৪৮
প্রিকোসন দোজ
১৯১৪২৫৯১৩
অপুনবা
২১৬১৭৭৮০২০
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৬,৭৪৮দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭১%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৫,৯১৬নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৯,৪৭,৭৫৬শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,২৯৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৩৩,৯৬৪ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৯.০৯ (৮৯,০৯,৪৭,৬৪৬) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৭০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৮৯% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 216.17 Cr
Over 4.07 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 46,748
6,298 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.71%
Weekly Positivity Rate is presently at 1.70%
16 SEP 2022 9:27AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 216.17 Cr (2,16,17,78,020) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.07 Cr (4,07,62,662) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10414755
2nd Dose
10112811
Precaution Dose
6916540
FLWs
1st Dose
18435914
2nd Dose
17709147
Precaution Dose
13458731
Age Group 12-14 years
1st Dose
40762662
2nd Dose
31147130
Age Group 15-18 years
1st Dose
61848557
2nd Dose
52789873
Age Group 18-44 years
1st Dose
561020823
2nd Dose
514784961
Precaution Dose
82630704
Age Group 45-59 years
1st Dose
203983084
2nd Dose
196722401
Precaution Dose
43563390
Over 60 years
1st Dose
127636710
2nd Dose
122983279
Precaution Dose
44856548
Precaution Dose
19,14,25,913
Total
2,16,17,78,020
India’s Active Caseload currently stands at 46,748. Active cases now constitute 0.1% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.71%. 5,916 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,39,47,756.
6,298 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,33,964 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 89.09 Cr (89,09,47,646) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.70% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.89%.