প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতলৈ অহা ফ্ৰান্সৰ ইউৰোপ তথা বৈদেশিক পৰিক্ৰমা দপ্তৰৰ মন্ত্ৰীগৰাকীৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বৈঠক
14 SEP 2022 5:51PM by PIB Guwahati
আনুষ্ঠানিক ভ্ৰমণ সূচী লৈ ১৩ৰ পৰা ১৫ ছেপ্টেম্বৰলৈ তিনিদিনৰ বাবে ভাৰতত উপস্থিত হোৱা ফ্ৰান্সৰ ইউৰোপ তথা বৈদেশিক পৰিক্ৰমা দপ্তৰৰ মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী কেথেৰিন কলোন্নাই আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাত্ কৰে। দুযোখন দেশৰ স্বাৰ্থ বিজড়িত দ্বিপাক্ষিক প্ৰসংগসমূহৰ আলোচনাৰ লগতে মন্ত্ৰীগৰাকীয়ে ৰাষ্ট্ৰপতি মেক্ৰনে প্ৰেৰণ কৰা বন্ধুত্ব আৰু সহযোগিতাৰ বাৰ্তাও প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ওচৰত অৱগত কৰে। আলোচনা কালত প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে পেৰিছত ৰাষ্ট্ৰপতি মেক্ৰন আৰু জাৰ্মানীত স্কলোছ এলম’ৰ সৈতে অলপতে হোৱা সাক্ষাতৰ কথা আনন্দৰে স্মৰণ কৰাৰ লগতে ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকীক অচিৰেই ভাৰতলৈ আদৰণি জনোৱাৰ বাবে থকা তেওঁৰ আগ্ৰহৰ কথা জানিবলৈ দিয়ে।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the Minister for Europe and Foreign Affairs of France
14 SEP 2022 5:51PM by PIB Delhi
Ms. Catherine Colonna, Minister for Europe and Foreign Affairs of France, who is on an official visit to India from September 13-15, 2022, called on Prime Minister Modi today. Besides discussion on bilateral and other issues of mutual interest, the Minister conveyed President Macron’s message of friendship and cooperation to the Prime Minister. PM Modi fondly recalled his recent meetings with President Macron in Paris and Schloss Elmau, Germany, and conveyed his desire to welcome the President in India at an early opportunity.