প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
তেলেংগাণাৰ চেকেন্দেৰাবাদত সংঘটিত অগ্নিকাণ্ডত প্ৰাণ হেৰুওৱাসকলৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
‘পিএমএনআৰএফ’-ৰ পৰা এককালীন সাহায্য ঘোষণা
13 SEP 2022 9:30AM by PIB Guwahati
তেলেংগাণাৰ চেকেন্দেৰাবাদত সংঘটিত অগ্নিকাণ্ডত প্ৰাণ হেৰুওৱাসকলৰ বাবে শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানামন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
ইফালে, ‘প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য পুঁজি’(পিএমএনআৰএফ)ৰ পৰা ঘটনাটোত নিহতসকলৰ নিকটাত্মীয়লৈ ২ লাখ টকাকৈ আৰু আহতসকললৈ ৫০,০০০ টকাকৈ এককালীন সাহায্য প্ৰদানৰ কথাও ঘোষণা কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ৰ এক টুইটত কোৱা হৈছে;
“তেলেংগাণাৰ চেকেন্দেৰাবাদত সংঘটিত অগ্নিকাণ্ডত বহুকেইজন লোকে প্ৰাণ হেৰুওৱা কথাই ব্যথিত কৰিছে। নিহতসকলৰ পৰিয়ালবৰ্গলৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। দুৰ্ঘটনাটোত আহত হোৱা সকলৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰিছো। ‘পিএমএনআৰএফ’-ৰ পৰা নিহতসকলৰ নিকটাত্মীয়লৈ ২ লাখ টকাকৈ আৰু আহতসকললৈ ৫০,০০০ টকাকৈ অৰ্থ সাহায্য আগবঢ়োৱা হ’ব।: PM @narendramodi”
— PMO India (@PMOIndia) September 13, 2022

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a fire in Secunderabad, Telangana
Announces ex-gratia from PMNRF
13 SEP 2022 9:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a fire in Secunderabad, Telangana.
The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakhs to the next kin of deceased and Rs. 50,000 to those injured in the accident from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"Saddened by the loss of lives due to a fire in Secunderabad, Telangana. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon. Rs. 2 lakh from PMNRF would be paid to the next of kin of each deceased. Rs. 50,000 would be paid to the injured: PM @narendramodi"