প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তেলঙ্গানাগী সিকন্দরাবাদতা থোকখিবা মৈহৌ লাংপোক্কী থৌদোক্তা লৈখিদবা য়াওবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রাসিয়া লাউথোকখ্রে
13 SEP 2022 9:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলঙ্গানাগী সিকন্দরাবাদতা থোকখিবা মৈহৌ লাংপোক্কী থৌদোক্তা লৈখিদবা য়াওবদা থম্মোই শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদ্রবশিংগী হেক নক্নবদা লুপা লাখ অনিগী এক্স-গ্রাসিয়া লাউথোকখ্রে অমসুং থৌদোক অদুনা মরম ওইদুনা অশোক অপন য়াওবশিংগী মফমদা প্রধান মন্ত্রীগী নেসনেল রিলীফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)দগী লুপা ৫০,০০০ পীগনি হায়না লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা ত্বীৎ তৌখি;
"তেলঙ্গানাগী সিকন্দরাবাদতা থোকখিবা মৈহৌ লাংপোক্কী থৌদোক্তা লৈখিদবা য়াওবদা থম্মোই শোক্না নুংঙাইজদে। ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিংসু অথুবদা ফগৎপা ওইরসনু। লৈখিদ্রবশিংগী হেক নক্নবদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রাসিয়া পীরগনি। অশোক অপন য়াওবশিংগী মফমদনা লুপা ৫০,০০০ পীগনিঃ পি.এম. @narendramodi"

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a fire in Secunderabad, Telangana
Announces ex-gratia from PMNRF
13 SEP 2022 9:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a fire in Secunderabad, Telangana.
The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakhs to the next kin of deceased and Rs. 50,000 to those injured in the accident from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"Saddened by the loss of lives due to a fire in Secunderabad, Telangana. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon. Rs. 2 lakh from PMNRF would be paid to the next of kin of each deceased. Rs. 50,000 would be paid to the injured: PM @narendramodi"