প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং য়ুনাইতেদ কিংদমগী প্রধান মন্ত্রী দি রাইৎ ওনরেবল ইলিজাবেথ ত্রসনা তেলিফোন্দা ৱারী শাবা
10 SEP 2022 6:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি য়ুনাইতেদ কিংদমগী প্রধান মন্ত্রী দি রাইৎ ওনরেবল ইলিজাবেথ ত্রসকা তেলিফোন্দা ৱারী শাখ্রে।
পি.এম. মোদীনা পি.এম. ত্রসনা য়ু.কে.গী প্রধান মন্ত্রী ওইনা ওফিস পাইবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখি। মহাক্না ত্রেদ সেক্রেতরী অমসুং ফোরেন সেক্রেতরী ওইনা হন্না পুরম্বা থৌদাংশিংদা ভারত-য়ু.কে.গী নাকল অনিগী ওইবা মরী অসিদা শরুক তমখিবা অদু পি.এম. মোদীনা থাগৎখি। লুচিংবা অনিমক্না ভারত অমসুং য়ু.কে.গী মরক্তা কম্প্রিহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ফিরেপ লৌখি।
লুচিংবা অনিনা রোদমেপ ২০৩০ ইমপ্লিমেন্ত তৌবা, এফ.তি.এ.গী হৌজিক ৱারী শারিবা, দিফেন্স অমসুং সেক্যুরিতীগী তেংবাং পীনবা অমসুং লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈরিবা পিপল-তু-পিপলগী মরীশিংদা খুমাং চাওশিল্লিবশিং য়াওনা নাকল অনিগী ওইবা তোঙান-তোঙানবা হীরমশিং খন্নখি।
ভারতকী মীয়ামগী মহুৎ শিন্দুনা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হার মেজেস্তী ক্বিন ইলিজাবেথ IIনা লৈখিদবদা য়ু.কে.গী রোয়েল ফেমিলী অমসুং মীয়ামদা থমোয় শেংনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।

Prime Minister's Office
Phone call between Prime Minister Shri Narendra Modi and The Rt. Hon. Elizabeth Truss, Prime Minister of the United Kingdom
10 SEP 2022 6:58PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on phone today with The Rt. Hon. Elizabeth Truss, Prime Minister of the United Kingdom.
PM Modi congratulated PM Truss on assuming the office of the Prime Minister of UK. He also appreciated her contributions to the India-UK bilateral relationship in her previous roles as Trade Secretary and Foreign Secretary. Both leaders committed to further strengthen the Comprehensive Strategic Partnership between India and UK.
The two leaders discussed various issues of bilateral interest including the progress in the implementation of the Roadmap 2030, ongoing FTA negotiations, defence & security cooperation, and the people-to-people ties between both countries.
On behalf of the people of India, Prime Minister Modi conveyed deep condolences to the Royal family and the people of UK on the sad demise of Her Majesty Queen Elizabeth II.