প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সম্বাৎসরিগী থৌরমদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
31 AUG 2022 8:51AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সম্বাৎসরিগী থৌরম্না লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে‍।
ত্তীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মিছমি দুক্কদম!
সম্বাৎসরিনা ঙাকপিবদা মীৎয়েঙ থম্লি‍। কনাগুম্বা অমত্তগী মফমদা ৱারৌ-পুক্লৌবা লৈনদবা ওইরসনু‍। থৌজাল অমসুং মচিন মনা ওইবগী ৱাখল্লোন মতম পুম্নমক্তা লৈবা ওইরসনু‍।”

Prime Minister's Office
PM greets people on the occasion of Samvatsari
31 AUG 2022 8:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Samvatsari.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Michhami Dukkadam!
Samvatsari emphasises on forgiveness. May there be no ill-feelings towards anyone. May the spirit of kindness and brotherhood always prevail."