প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কিস্তৱারদা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে
31 AUG 2022 8:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কিশ্তৱারদা থোখিবা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রাইম মিনিস্তর্স নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী লৈখিদ্রবগী ইমুং মনুংগী মীওইদা এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা লুপা লাখ ২ অমসুং থৌদোক অসিদা অশোক-অপন নংখ্রবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীনবসু লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি:
"কিস্তৱারদা থোকখিবা থৌদোক অদু থমোয় শোক্না নুংঙাইতে। অৱাবা তারিবা ইমুং মনুংশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংগী মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২ পীরগনি। অশোক অপন নংখ্রবশিংদনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম. @narendramodi"

Prime Minister's Office
PM condoles deaths in an accident in Kishtwar
Announces ex-gratia from PMNRF
31 AUG 2022 8:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the deaths in an accident in Kishtwar.
The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakhs to the next kin of deceased and Rs. 50,000 to those injured in the accident from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"Saddened by the accident in Kishtwar. My thoughts are with the bereaved families. May the injured recover at earliest. Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"