প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওগস্ত ২৫দা রাজ্য অমসুং য়ু.তি. পুম্নমক্কী লেবর মন্ত্রীশিংগী ওইবা নেসনেল লেবর কনফরেন্সতা ৱা ঙাংগনি
নুমিৎ নিনি চত্থগদবা কনফরেন্স অসি অন্ধ্র প্রদেশকী তিরুপতিদা পাঙথোক্কনি
কনফরেন্স অসিনা লৈরিবা লেবর ইস্যুশিং অমসুং শিন্মীশিংগী য়াইফ-থৌরাংগা মরী লৈনবা হীরমশিংগী মতাংদা কেন্দ্র অমসুং রাজ্য সরকারগী মরক্তা থবক তৌমিন্ননবগী পাঙ্গল অমা শেম্বদা মতেং ওইরগনি
23 AUG 2022 9:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওগস্ত ২৫, ২০২২গী নুংথিল পুং ৪.৩০ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী থোঙদা রাজ্য অমসুং য়ু.তি. পুম্নমক্কী লেবর মন্ত্রীশিংগী ওইবা নেসনেল লেবর কনফরেন্সতা ৱা ঙাংগনি। নুমিৎ নিনি চত্থগদবা মীফম অসি কেন্দ্রগী লেবর অমসুং ইমপ্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়না শীন্দুনা ওগস্ত ২৫-২৬, ২০২২দা অন্ধ্র প্রদেশকী তিরুপতিদা পাঙথোক্কনি।
মীফম অসি কোওপরেতিব ফেদরেলিজমগী ৱাখল্লোন্দা লেবরগা মরী লৈনবা ইস্যুশিং খন্ন-নৈননবগীদমক পাঙথোকপনি। মসিনা অফবা থৌশিলশিং শেম্বা অমসুং শিন্মীশিংগী য়াইফ-থৌরাংগা মরী লৈনবা থৌশিলশিং মপুং ফানা চলাইনবা হোৎনবদা কেন্দ্র অমসুং রাজ্য সরকারশিংগী মরক্তা থবক তৌমিন্ননবগী পাঙ্গল অমা শেম্বদা মতেং ওইরগনি।
মীফম অসিদা সোসিএল প্রোতেক্সনবু য়ুনিভর্সেলাইজ তৌনবা সোসিএল সেক্যুরিতী স্কিমশিং হৌদোক্নবা ই-শ্রম পোর্তেল ইন্তিগ্রেৎ তৌবা; রাজ্য সরকারশিংনা চলাইবা ই.এস.আই. হোস্পিতালশিংগী খুত্থাংদা মেদিকেল কেয়র ফগৎনবা অমসুং পি.এম.জে.এ.ৱাই.গা পুনশিন্ননবা স্বাস্থ্য সে সমৃদ্ধি; লেবর কোদ মরিগী মখাদা কাংলোন শেম্বা অমসুং মখোয়বু থবক্তা ওন্থোক্নবগী নিয়ম কাংলোন শেম্বা; গিগ অমসুং প্লেৎফোর্ম ৱার্কর, থবক্তা নুপা নুপী থাক মান্নবা, অমসুং অতোপ্পা ইস্যু কয়া য়াওনা থবক্কী মান্নবা থাক, শিন্মী খুদিংদা সোসিএল প্রোতেক্সন পীবদা মীৎয়েং থম্লিবা ভিজন শ্রমেব জয়তে @ ২০৪৭ হায়বা মপুং ওইবা মীৎয়েং মরি অসিদা খন্নগনি।

Prime Minister's Office
PM to address National Labour Conference of Labour Ministers of all States and UTs on 25th August
The two-day Conference is being organised at Tirupati, Andhra Pradesh
Conference will help create synergy amongst the Centre and State Governments on labour issues and matters related to workers’ welfare
23 AUG 2022 9:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the National Conference of Labour Ministers of all States and Union Territories on 25th August, 2022 at 4:30 PM via video conferencing. The two-day Conference is being organised by the Union Ministry of Labour & Employment on 25-26 August, 2022 at Tirupati, Andhra Pradesh.
The Conference is being convened in the spirit of cooperative federalism to discuss various significant labour related issues. It will help create further synergy amongst the Centre and State Governments in formulating better policies and ensuring effective implementation of schemes for the welfare of workers.
The Conference will have four thematic sessions on integrating e-Shram portal for on-boarding social security schemes to universalize social protection; Swasthya se Samriddhi for improving medical care through ESI hospitals run by State Governments and integration with PMJAY; framing of rules under four Labour Codes and modalities for their implementation; Vision Shramev Jayate @ 2047 with focus on just and equitable conditions of work, social protection to all workers, including gig & platform workers, gender equality at work, among other issues.