প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অনুৰ্ধ-২০ বিশ্ব চেম্পিয়নশ্বিপত ১৬ টা পদক জয় কৰা ভাৰতীয় মল্লযুঁজাৰু দলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
22 AUG 2022 10:18PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অনুৰ্ধ-২০ বিশ্ব চেম্পিয়নশ্বিপত ১৬ টা পদক (পুৰুষ আৰু মহিলাৰ ফ্ৰীষ্টাইলত ৭টা কৈ আৰু গ্ৰেকো-ৰোমানত ২টাকৈ) পদক জয় কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় মল্লযুঁজাৰু দলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"আমাৰ মল্লযোদ্ধাসকলে আমাক পুনৰ গৌৰৱান্বিত কৰিলে! অনুৰ্ধ-২০ বিশ্ব চেম্পিয়নশ্বিপত ১৬ টা পদক (পুৰুষ আৰু মহিলাৰ ফ্ৰীষ্টাইলত ৭ টা আৰু গ্ৰেকো-ৰোমানত ২টাকৈ) জয় কৰাৰ বাবে আমাৰ দলটোক অভিনন্দন জনাইছো। এয়া হৈছে ভাৰতৰ সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ প্ৰদৰ্শন। ইয়েই প্ৰমাণ কৰিছে যে ভাৰতীয় মল্লযুঁজৰ ভৱিষ্যত সুৰক্ষিত হাতত!"

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian wrestling team on winning 16 medals at the U20 World Championships
22 AUG 2022 10:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian wrestling team on winning 16 medals (7 each in Men's and Women’s freestyle and 2 in Greco-Roman) at the U20 World Championships.
The Prime Minister tweeted;
"Our wrestlers make us proud again! Congratulations to our team on winning 16 medals (7 each in Men's and Women’s freestyle and 2 in Greco-Roman) at the U20 World Championships. This is India’s best-ever performance. It also shows the future of Indian wrestling is in safe hands!"