Prime Minister's Office
PM congratulates Indian wrestling team on winning 16 medals at the U20 World Championships
22 AUG 2022 10:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian wrestling team on winning 16 medals (7 each in Men's and Women’s freestyle and 2 in Greco-Roman) at the U20 World Championships.
The Prime Minister tweeted;
"Our wrestlers make us proud again! Congratulations to our team on winning 16 medals (7 each in Men's and Women’s freestyle and 2 in Greco-Roman) at the U20 World Championships. This is India’s best-ever performance. It also shows the future of Indian wrestling is in safe hands!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু২০ ৱর্ল্দ চেম্পিয়নশিপ্সতা ভারতকী রেস্তলিং তীমনা মেদল ১৬ লৌরকপদা পি.এম.না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
22 AUG 2022 10:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী রেস্তলিং তীমনা য়ু২০ ৱর্ল্দ চেম্পিয়নশিপ্সতা মেদল ১৬ (নুপা অমসুং নুপীগী ফ্রীস্তাইলদা ৭/৭ অমসুং গ্রেকো-রোমন্দা ২) লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
"ঐখোয়গী রেস্তলরশিংনা ঐখোয়বু অমুক হন্না চাউথোকচবা পোকহল্লি! য়ু২০ ৱর্ল্দ চেম্পিয়নশিপ্সতা ঐখোয়গী তীমনা মেদল ১৬ (নুপা অমসুং নুপীগী ফ্রীস্তাইলদা ৭/৭ অমসুং গ্রেকো-রোমন্দা ২) লৌরকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মসি ভারতকী খ্বাইদগী ফজবা পর্ফোরমেন্সনি। মসিনা ভারতকী রেস্তলিংগী তুংলমচৎ অসি খুমাং চাউশিল্লগনি হায়নসু তাকলি!"