ঙা য়োকপা, শা-শন য়োকপা অমসুং শঙ্গোম পুথোকপা মন্ত্রালয়
ভারত সরকারনা হর ঘর তিরঙ্গা থৌরম পাঙথোকখ্রে
শ্রী সঞ্জিয় কুমার বালয়ান্না উত্তর প্রদেশকী আগরাদা লৈবা ঝলকারী বাই স্তেচুদা জাতিগী ফিরাল চীংখৎখ্রে
লৈবাক শিনবা থুংবদা লৈরিবা মমিং লৈরবা মফম ৪০০দা আজাদী কা অমৃত মহোৎসবকী শরুক ওইনা থৌরমশিং পাঙথোক্লি
16 AUG 2022 11:41AM by PIB Imphal
ভারত সরকারকনা ওগস্ত ১১ – ওগস্ত ১৫, ২০২২ ফাওবা হর ঘর তিরঙ্গা থৌরম পাঙথোকখি। আজাদী কা অমৃত মহোৎসবকী চহি তাবা অসিগী মখাদা ভারত সরকারনা ইকাই খুম্নরবা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিং মখাদা লৈবাক শিনবা থুংবদা লৈরিবা মমিং লৈরবা মফম ৪০০দা থৌরমশিং পাঙথোক্লি।
ভারত সরকারগী ফিশরীজ, এনিমেল হসবেন্দরী অমসুং দাইরিয়িং মন্ত্রালয়না উত্তর প্রদেশ সরকারগা চুংশিন্নদুনা ওগস্ত ১৫, ২০২২দা উত্তর প্রদেশকী আগরাদা লৈবা ঝলকারী বাই স্তেচুদা হর ঘর তিরঙ্গা থৌরম পাঙথোকখ্রে।
ভারত সরকারগী ফিশরীজ, এনিমেল হসবেন্দরী অমসুং দাইরিয়িং ইকাই খুম্নরবা মন্ত্রী দা. সঞ্জিব কুমার বালয়ান্না তোঙান-তোঙানবা দিগনিতরীশিং য়াওবা থৌরম অসিগী অথোইবা মীথুংলেন ওইনা লেংশিনখি। ইকাই খুম্নরবা মন্ত্রীনা উত্তর প্রদেশকী আগরাদা লৈবা ঝলকারী বাই স্তেচুদা জাতিগী ফিরাল চীংখৎখি অমসুং থৱাইনা পোন্থা পীখ্রবশিং/নীংতম লান্মীশিংগী ইমুং মনুংগী মীওইশিং ওকখি। মন্ত্রীনা মীয়ামদা হর ঘর তিরঙ্গা কেম্পেন্দা থৱাই য়াওনা শরুক য়ানবসু মীয়ামদা হায়খি।
উত্তর প্রদেশ সরকারনা থৌরম অসি চাউনা মাইপাক্নবগীদমক এদমিনিস্ত্রেতিব অমসুং লোজিক্তিক্কী তেংবাং পুম্নমক পীখি।

Ministry of Fisheries, Animal Husbandry & Dairying
Government of India celebrates Har Ghar Tiranga Program
Dr. Sanjeev Kumar Balyan hoisted the National Flag at Jhalkari Bai Statue, Agra, Uttar Pradesh
400 iconic venues across the country host events as part of Azadi Ka Amrit Mahotsav
16 AUG 2022 11:41AM by PIB Delhi
The Government of India celebrated Har Ghar Tiranga Program from 11th August – 15 August, 2022. Under Azadi Ka Amrit Mahotsav year, the Government of India under the leadership of Hon’ble Prime Minister is celebrating the event at 400 iconic sites across the country.
Ministry of Fisheries, Animal Husbandry and Dairying, Government of India in collaboration with Uttar Pradesh State Government celebrated the Har Ghar Tiranga Program at Jhalkari Bai Statue, Agra, Uttar Pradesh on 15th August, 2022.
Dr. Sanjeev Kumar Balyan, Hon’ble Minister of State for Fisheries, Animal Husbandry and Dairying, Government of India graced the event with his presence as Chief Guest in august presence of various Dignitaries. Hon’ble Minister of State, FAHD hoisted the National Flag at Jhalkari Bai Statue, Agra, Uttar Pradesh and felicitated the family members of Martyrs/Freedom Fighters. The Minister motivated people to actively participate in Har Ghar Tiranga Campaign.
The Government of Uttar Pradesh provided all administrative and logistic support enthusiastically to make the event a grand success.