য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা ৭৬শুবা নীংতম নুমিৎনা লাকপদা প্রজাশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
মসি হৌখিবা চহি ৭৫গী ভারতকী নাৎ, ফজরবা দেমোক্রেতিক ত্রেদিসন অমসুং মাইপাকপশিংগীদমক চাউথোকচবা পোক্কদবা নুমিৎ অমনি
ঐহাক্না ঐখোয়বু নীংতম্বা ফংহনবীরম্বা ঐখোয়গী নীংতম লান্মীশিং অমসুং জাতি অসিবু ঙাকশেন্নবা হোৎনবদা থৱায় থাখ্রবা ঐখোয়গী অথৌবা লান্মীশিংবু ইকাই খুম্নবা উৎচরি
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা জাতিগী য়াইফনবা থৌরাংদা খ্বাইদগী মরু ওইবা মীৎয়েং চংদুনা ঐখোয়গী নীংতম লান্মীশিংনা মপাঙ্গল কনবা অমসুং মীপাল তাংদবা ভারত অমগী মঙলান মঙজরম্বা অদু মঙফাওনবা ঙমহল্লি
আজাদী কা অমৃত মহোৎসব অসিদা ঐহাক্না ঐখোয়গী নীংতম্বগী চহি চামা শুরকপা মতমদা ভারতপু অমুক হন্না ‘বিশ্বগুরু’ ওইহন্নবা কন্না হোৎনদুনা মীপুম খুদিংমক্না চাউখৎ-থৌরাংগী লেপ্পা লৈত্রবা খোঙচৎ অসিদা শরুক তম্নবা অপীল তৌজরি
15 AUG 2022 11:36AM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা ৭৬শুবা নীংতম নুমিৎনা লাকপদা প্রজাশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। মহাক্কী ত্বিতশিংদা শ্রী অমুত শাহনা হায়খি মদুদি মসি হৌখিবা চহি ৭৫গী ভারতকী নাৎ, ফজরবা দেমোক্রেতিক ত্রেদিসন অমসুং মাইপাকপশিংগীদমক চাউথোকচবা পোক্কদবা নুমিৎ অমনি। ঐহাক্না ঐখোয়বু নীংতম্বা ফংহনবীরম্বা ঐখোয়গী নীংতম লান্মীশিং অমসুং জাতি অসিবু ঙাকশেন্নবা হোৎনবদা থৱায় থাখ্রবা ঐখোয়গী অথৌবা লান্মীশিংবু ইকাই খুম্নবা উৎচরি।
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রীনা হায়খি প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা জাতিগী য়াইফনবা থৌরাংদা খ্বাইদগী মরু ওইবা মীৎয়েং চংদুনা ঐখোয়গী নীংতম লান্মীশিংগী মপাঙ্গল কনবা অমসুং মীপাল তাংদবা ভারত অমগী মঙলান মঙজরম্বা অদু মঙফাওনবা ঙমহল্লি। ঐখোয়গী নীংতম্বগী চহি চামা শুরকপা মতমদা ভারতপু অমুক হন্না ‘বিশ্বগুরু’ ওইহন্নবা কন্না হোৎনদুনা মীপুম খুদিংমক্না চাউখৎ-থৌরাংগী লেপ্পা লৈত্রবা খোঙচৎ অসিদা শরুক তম্বা তাই।”

Ministry of Home Affairs
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah greets citizens on the 76th Independence Day
This is a day to be proud of India's culture, vibrant democratic tradition and achievements over last 75 years
I pay my homage to the Freedom Fighters who brought us Freedom and our brave soldiers who sacrificed everything for the defence of the Nation
Prime Minister Narendra Modi is fulfilling our brave Freedom Fighters’ dream of a strong and self-reliant India, by giving national interest paramount importance
On the occasion of Azadi Ka Amrit Mahotsav, I appeal to everyone to contribute to this continuous journey of development through hard work, so as to once again make India a ‘Vishwaguru’ by the time of the Centenary Year of our Independence
15 AUG 2022 11:36AM by PIB Delhi
Union Home and Cooperation Minister, Shri Amit Shah has greeted citizens on the 76th Independence Day. In his tweets, Shri Amit Shah said this is a day to be proud of India's culture, vibrant democratic tradition and achievements over the last 75 years. I pay my homage to our Freedom Fighters who brought us Freedom and our brave soldiers who sacrificed everything for the defence of the Nation.
The Union Home Minister said Prime Minister Narendra Modi is fulfilling our brave Freedom Fighters’ dream of a strong and self-reliant India, by giving paramount importance to national interest. Everyone should contribute to this continuous journey of development through hard work so as to make India a ‘Vishwaguru’ once again by the time of the Centenary Year of our Independence.