য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীগী হর ঘর তিরঙ্গাগী খোঙথাং মখাদা ঙসি গৃহ অমসুং কোওপরেসনগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা নই দিল্লীদা লৈবা মহাক্কী য়ুমদা জাতিগী মচু অহুমগী ফিরাল চীংখৎখ্রে
শ্রী অমিত শাহনা ইমা লৈবাক অসিগীদমক লৈজবা পুম্বা কত্থোকখিবা থৌনা ফরবা অথৌবশিংদসু ইকাই খুম্নবা উৎখি
ইরৈবাকচা পুম্নমক্তা মখোয়গী য়ুমশিংদা ওগস্ত ১৩-১৫ ফাওবা মচু অহুমগী ফিরাল চীংখৎনবা অমসুং মীপুম খুদিংমক্কী থমোয়দা লৈবাক নীংবগী ইনোৎ পোকহন্নবা কেম্পেন অসিদা শরুক য়ানবা অপীল তৌখি
অমসুং মচু অহুমগী ফিরালগা লোয়ননা নম্বা মখোয়গী ফোতোসু http://harghartiranga.comদা অপলোদ তৌনবা অমসুং মসি পাঙথোক্নবা অতোপ্পদসু ইথিল পীনবা হায়খি
13 AUG 2022 11:35AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীগী হর ঘর তিরঙ্গাগী খোঙথাং মখাদা ঙসি গৃহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা নই দিল্লীদা লৈবা মহাক্কী য়ুমদা জাতিগী মচু অহুমগী ফিরাল চীংখৎখ্রে। মহাক্না ইমা লৈবাক অসিগীদমক লৈজবা পুম্বা কত্থোকখিবা থৌনা ফরবা অথৌবশিংদসু ইকাই খুম্নবা উৎখি।
মহাক্কী ত্বিতশিংদা শ্রী অমিত শাহনা হায়খি, “মচু অহুমগী ফিরাল অসি ঐখোয়গী চাউথোকচনবগী মশক অমনি। মসিনা ভারত মচা খুদিংমকপু অমত্তা ওইনা পুনশিল্লি অমসুং ইথিল পীরি। পি.এম. নরেন্দ্র মোদীজীগী হর ঘর তিরঙ্গাগী খোঙথাংগী শরুক ওইনা ঙসি নই দিল্লীদা লৈবা ঐহাক্কী য়ুমদা মচু অহুমগী ফিরাল চীংখৎখি অমসুং ইমা লৈবাক অসিগীদমক লৈজবা পুম্বা কত্থোকখিবা থৌনা ফরবা অথৌবশিংদসু ইকাই খুম্নবা উৎচরি।”
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি “ঐহাক্না ইরৈবাকচা পুম্নমক্তা অদোমগী য়ুমশিংদা ওগস্ত ১৩-১৫ ফাওবা মচু অহুমগী ফিরাল চীংখৎনবা অমসুং মীপুম খুদিংমক্কী থমোয়দা লৈবাক নীংবগী ইনোৎ পোকহন্নবা কেম্পেন অসিদা শরুক য়ানবা অপীল তৌজরি। লোয়ননা মচু অহুমগী ফিরালগা লোয়ননা নম্বা অদোমগী ফোতোসু http://harghartiranga.comদা অপলোদ তৌবীয়ু অমসুং মসি পাঙথোক্নবা অতোপ্পদসু ইথিল পীবিয়ু।”

Ministry of Home Affairs
Union Home and Cooperation Minister, Shri Amit Shah hoisted the National Tricolour at his residence in New Delhi today on the clarion call of Har Ghar Tiranga by Prime Minister Narendra Modi
Shri Amit Shah paid tributes to the valorous heroes who sacrificed everything for the Motherland
Appeals to countrymen to hoist the National Tricolour at their homes from August 13 to 15 and be part of campaign of awakening the spirit of patriotism
Also to upload their photo with the National Tricolour on http://harghartiranga.com and inspire others to also upload their photo with the Tricolour
13 AUG 2022 11:35AM by PIB Delhi
The Union Home and Cooperation Minister, Shri Amit Shah hoisted the National Tricolour at his residence in New Delhi today on the clarion call of Har Ghar Tiranga by Prime Minister Narendra Modi. He also paid tributes to the valorous heroes who sacrificed everything for the Motherland.
In his tweets, Shri Amit Shah said, “Tiranga is our pride. It unites and inspires everyone Indian. On PM Narendra Modi ji’s clarion call of Har Ghar Tiranga, today hoisted a Tiranga at my residence in New Delhi and paid tributes to our valorous heroes who sacrificed everything for the Motherland.”
Union Home Minister said that “I appeal to all countrymen to hoist the Tiranga at your home from 13th-15th August and be a part of this campaign of awakening the spirit of patriotism in every heart. Also, upload your photo with the Tiranga on http://harghartiranga.com and inspire others for the same.”