Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 207.47 Cr
Over 3.96 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,23,535
16,561 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.53%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.88%
12 AUG 2022 9:54AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 207.47 Cr (2,07,47,19,034) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,75,59,030 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.96 Cr (3,96,83,369) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,12,924
2nd Dose
1,00,97,661
Precaution Dose
65,14,375
FLWs
1st Dose
1,84,32,582
2nd Dose
1,76,83,199
Precaution Dose
1,26,62,678
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,96,83,369
2nd Dose
2,89,99,048
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,14,28,819
2nd Dose
5,16,73,887
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,99,69,735
2nd Dose
51,06,69,990
Precaution Dose
3,78,40,183
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,37,82,027
2nd Dose
19,57,37,312
Precaution Dose
2,34,59,356
Over 60 years
1st Dose
12,75,04,891
2nd Dose
12,23,36,345
Precaution Dose
3,58,30,653
Precaution Dose
11,63,07,245
Total
2,07,47,19,034
India’s Active Caseload currently stands at 1,23,535. Active cases now constitute 0.28% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.53%. 18,053 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,35,73,094.
16,561 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,04,189 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.95 Cr (87,95,37,440) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.88% and the Daily Positivity rate is reported to be 5.44%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৭.৪৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৬ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,২৩,৫৩৫ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৫৬১ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৩%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৮৮% ওইরি
12 AUG 2022 9:54AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৭.৪৭ (২,০৭,৪৭,১৯,০৩৪) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭৫,৫৯,০৩০গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৬ (৩,৯৬,৮৩,৩৬৯)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১২,৯২৪
অনিশুবা দোজ
১,০০,৯৭,৬৬১
প্রিকোসন দোজ
৬৫,১৪,৩৭৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩২,৫৮২
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৮৩,১৯৯
প্রিকোসন দোজ
১,২৬,৬২,৬৭৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৯৬,৮৩,৩৬৯
অনিশুবা দোজ
২,৮৯,৯৯,০৪৮
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৪,২৮,৮১৯
অনিশুবা দোজ
৫,১৬,৭৩,৮৮৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৯৯,৬৯,৭৩৫
অনিশুবা দোজ
৫১,০৬,৬৯,৯৯০
প্রিকোসন দোজ
৩,৭৮,৪০,১৮৩
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৭,৮২,০২৭
অনিশুবা দোজ
১৯,৫৭,৩৭,৩১২
প্রিকোসন দোজ
২,৩৪,৫৯,৩৫৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,০৪,৮৯১
অনিশুবা দোজ
১২,২৩,৩৬,৩৪৫
প্রিকোসন দোজ
৩,৫৮,৩০,৬৫৩
প্রিকোসন দোজ
১১,৬৩,০৭,২৪৫
অপুনবা
২,০৭,৪৭,১৯,০৩৪
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,২৩,৫৩৫দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৮% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৩%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৮,০৫৩ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৫,৭৩,০৯৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৫৬১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,০৪,১৮৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৯৫ (৮৭,৯৫,৩৭,৪৪০) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৮৮% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৫.৪৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি