প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অশুরা নুমিৎনা লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হজরত ইমাম হুসৈন (এ.এস.)গী কত্থোকপবু নীংশিংখ্রে
09 AUG 2022 10:32AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অশুরা নুমিৎনা লাকপদা হজরত ইমাম হুসৈন (এ.এস.)গী কত্থোকপবু নীংশিংলদুনা হায়খি মদুদি মহাকপু নীংশিংনহৌরিবসি মহাক্না অচুম্বগীদমক লেপ্পা অমসুং অরানবগী মাইয়োক্তা লান্থেংনখিবা কয়াদুগীদমক্তনি।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ঙসি অসি হজরত ইমাম হুসৈনবু (এ.এস.) নীংশিংবা নুমিৎনি। মহাকপু নীংশিংনহৌরিবসি মহাক্না অচুম্বগীদমক লেপ্পা অমসুং অরানবগী মাইয়োক্তা লান্থেংনখিবা কয়াদুগীদমক্তনি। মহাক্না মান্নবা খুন্নাই অমসুং অমত্তা ওইবগী ৱাখল্লোন্দা মরুওইবা পীরম্মি।"

Prime Minister's Office
PM recalls the sacrifices of Hazrat Imam Hussain (AS) on the day of Ashura
09 AUG 2022 10:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has recalled the sacrifices of Hazrat Imam Hussain (AS) on the day of Ashura and said that he is remembered for his unwavering commitment to truth and his fight against injustice.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Today is a day to recall the sacrifices of Hazrat Imam Hussain (AS). He is remembered for his unwavering commitment to truth and his fight against injustice. He also placed great importance on equality and brotherhood."