Prime Minister's Office
PM congratulates P V Sindhu on winning Gold medal in Badminton at CWG 2022
08 AUG 2022 3:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated P V Sindhu on winning the Gold medal in Badminton at the Commonwealth Games 2022 in Birmingham.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The phenomenal @Pvsindhu1 is a champion of champions! She repeatedly shows what excellence is all about. Her dedication and commitment is awe-inspiring. Congratulations to her on winning the Gold medal at the CWG. Wishing her the best for her future endeavours."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কমনৱেলথ গেমছ ২০২২ত বেডমিণ্টনত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাৰ বাবে পি ভি সিন্ধুক অভিনন্দন জনাইছে
08 AUG 2022 3:56PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত কমনৱেলথ গেমছ ২০২২ত বেডমিণ্টনত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে পি ভি সিন্ধুক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
তেওঁৰ এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"ব্যতিক্ৰমী @Pvsindhu1 হৈছে চেম্পিয়নৰ চেম্পিয়ন! তেওঁ বাৰে বাৰে দেখুৱাইছে যে উৎকৃষ্টতা কি। তেওঁলোকৰ নিষ্ঠা আৰু প্ৰতিশ্ৰুতি অতুলনীয়। কমনৱেলথ গেমছত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁক শুভেচ্ছা জনাইছো। "