প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রেস্তলর, পুজা সিহাগনা নুপীগী কে.জি. ৭৬কী রেস্তলিংদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
07 AUG 2022 8:21AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংহম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা নুপীগী কেজি ৭৬কী রেস্তলিংদা রেস্তলর, পুজা সিহাগনা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“পুজা সিহাগনা মহাক মশাবু হৈথৌ-শীংথোইরবা রেস্তলর অমনি হায়না তাকপা ঙমজখ্রে। মহাক্কী হনবা লৈত্রবা থৌনা লিংজেল অসিনা মরম ওইরগা মহাক্না শীংনবা কয়া মায়োক য়াবা ঙমখি। মহাক্না তুংদসু ভারতপু চাউথোকচবা পোকহনগনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থম্মি। #Cheer4India”

Prime Minister's Office
PM congratulates wrestler, Pooja Sihag on winning Bronze Medal in Women's 76 Kg Wrestling
07 AUG 2022 8:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated wrestler, Pooja Sihag on winning Bronze Medal in Women's 76 Kg Wrestling at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Pooja Sihag has made a mark for herself as a talented wrestler. She has overcome many challenges thanks to her never say die attitude. She has won a Bronze at the CWG 2022. Congratulations to her. I am confident she will keep making India proud in the times to come. #Cheer4India"