প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহিলাৰ ৭৬ কেজি মল্লযুঁজত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰা মল্লযুঁজাৰু পূজা সিহাগক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 AUG 2022 8:21AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত ২০২২ বৰ্ষৰ কমনৱেল্থ গেমছৰ মহিলাৰ ৭৬ কেজি মল্লযুঁজত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰা মল্লযুঁজাৰু পূজা সিহাগক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“"পূজা সিহাগে এগৰাকী প্ৰতিভাৱান মল্লযুঁজাৰু হিচাপে নিজৰ পৰিচয় দাঙি ধৰিছে। তেওঁ কেতিয়াও হতাশ নোহোৱা গুণৰ বাবেই বহু প্ৰত্যাহ্বান অতিক্ৰম কৰিছে। তেওঁ ২০২২ বৰ্ষৰ কমনৱেল্থ গেমছত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰিছে। তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো। মই নিশ্চিত যে তেওঁ আগন্তুক দিন ভাৰতক গৌৰৱান্বিত কৰি থাকিব।" #Cheer4India"”

Prime Minister's Office
PM congratulates wrestler, Pooja Sihag on winning Bronze Medal in Women's 76 Kg Wrestling
07 AUG 2022 8:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated wrestler, Pooja Sihag on winning Bronze Medal in Women's 76 Kg Wrestling at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Pooja Sihag has made a mark for herself as a talented wrestler. She has overcome many challenges thanks to her never say die attitude. She has won a Bronze at the CWG 2022. Congratulations to her. I am confident she will keep making India proud in the times to come. #Cheer4India"