প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী বোক্সর, মোহম্মদ হুসামুদ্দীননা নুপাগী কেজি ৫৭কী ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
07 AUG 2022 8:28AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংহম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা ভারতকী বোক্সর, মোহম্মদ হুসামুদ্দীননা নুপাগী কেজি ৬৭কী বোক্সিংদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“মোহম্মদ হুসামুদ্দীন অসি স্পোর্তিং ইভেন্ত কয়াদা মাইপাকখ্রবা হৈথোই-শীংথোইরবা বোক্সর অমনি। ফজরবা তেক্নিকশিং অমসুং অখাং কনবগী থৌনানা পাঙ্গল ওইরিবা, আশা লৈবা এথলেৎ অসিনা বর্মিংহমদা নুপাগী কেজি ৫৭কী ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল অমা লৌরকখি। মহাকপু থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাকপু য়াইফ মঙ্গোল পীজরি। #Cheer4India”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian boxer, Mohammad Hussamuddin for winning the Bronze Medal in Men's 57 Kg event
07 AUG 2022 8:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian boxer, Mohammad Hussamuddin for winning the Bronze Medal in Men's 57 Kg event at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Mohammad Hussamuddin is an excellent boxer who has succeeded in many sporting events. Powered by wonderful techniques and a spirit of resilience, this bright athlete wins a Bronze medal in the Men's 57kg event at Birmingham. Congrats to him. I wish him the very best. #Cheer4India"