প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বাৰ্মিংহাম ২০২২ কমনৱেলথ গেমছত সোণৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে মল্লযুঁজাৰু দীপক পুনিয়ালৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
06 AUG 2022 12:10AM by PIB Guwahati
বাৰ্মিংহাম কমনৱেলথ গেমছত সোণৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মল্লযুঁজাৰু দীপক পুনিয়ালৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"দীপক পুনিয়াৰ দৰ্শনীয় ক্ৰীড়া প্ৰদৰ্শনক লৈ আমি গৌৰৱ অনুভৱ কৰিছো। তেওঁ ভাৰতৰ গৌৰৱ আৰু ভাৰতক বহু সন্মান দিছে। তেওঁ সোণৰ পদক লাভ কৰাত প্ৰতিজন ভাৰতীয়ই উল্লসিত। আগন্তুক সকলো প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁক মই শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিলোঁ।"

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to wrestler, Deepak Punia on winning Gold Medal at Birmingham 2022 Commonwealth Games
06 AUG 2022 12:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes to the wrestler, Deepak Punia on winning Gold Medal at Birmingham 2022 Commonwealth Games.
The Prime Minister tweeted;
"Feeling proud of the spectacular sporting performance by our very own Deepak Punia! He is India’s pride and has given India many laurels. Every Indian is elated by his winning the Gold medal. Best wishes to him for all upcoming endeavours."