প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে হাই জাম্পত ভাৰতৰ প্ৰথমটো পদক জয় কৰাত তেজস্বিন শংকৰক অভিনন্দন জনায়
04 AUG 2022 9:55AM by PIB Guwahati
ধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হাই জাম্পত ভাৰতৰ প্ৰথমটো পদক জয় কৰাত তেজস্বিন শংকৰক অভিনন্দন জনাইছে। হাই জাম্পত তেজস্বিন শংকৰৰ ব্ৰঞ্জৰ পদক কমনৱেলথ গেমছ, ২০২২ত ট্ৰেক আৰু ফিল্ডত ভাৰতৰ প্ৰথম পদক।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে;
"তেজস্বিন শংকৰে ইতিহাস ৰচিলে। তেওঁ কমনৱেলথ গেমছত হাই জাম্প প্ৰতিযোগিতাত আমাৰ প্ৰথম পদক জয় কৰিছে। তেওঁক ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰা বাবে অভিনন্দন। তেওঁৰ প্ৰয়াসত গৰ্বিত। তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰয়াসৰ বাবে শুভকামনা। তেওঁ সফলতা অৰ্জন কৰি যাওক।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Tejaswin Shankar for winning India’s first High Jump medal
04 AUG 2022 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Tejaswin Shankar for winning India’s first High Jump medal. Tejaswin Shankar’s Bronze in High Jump is also India’s first in Track and Field at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Tejaswin Shankar creates history. He wins our first high jump medal in the CWG. Congratulations to him for winning the Bronze medal. Proud of his efforts. Best wishes for his future endeavours. May he keep attaining success.”