প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না তেজস্বিন শঙ্করবু হাই জম্পতা ভারতকী অহানবা মেদল লৌরকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
04 AUG 2022 9:55AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেজস্বিন শঙ্করবু হাই জম্পতা ভারতকী অহানবা মেদল লৌরকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। হাই জম্পতা তেজস্বিন শঙ্করনা ব্রোঞ্জ লৌরকখিবা অসি কম্মনৱেল্থ গেমসকী ত্রেক এন্দ ফিল্দদা ভারতকী অহানবা মেদল ওইরি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“তেজস্বিন শঙ্করনা পুৱারী শেম্বা ঙমখ্রে। মহাক্না সি.দবল্যু.জি.দা হাই জম্পতা ঐখোয়গী অহানবা মেদল লৌবা ঙমখি। ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক মহাকপু থাগৎচরি। মহাক্না হোৎনখিবশিং অদুগীদমক চাউথোকচবা পোকই। মহাক্কী তুংগী পুন্সিগীদমক য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি। মহাক্না তুংদা মাইপাকপা ঙম্বা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Tejaswin Shankar for winning India’s first High Jump medal
04 AUG 2022 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Tejaswin Shankar for winning India’s first High Jump medal. Tejaswin Shankar’s Bronze in High Jump is also India’s first in Track and Field at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Tejaswin Shankar creates history. He wins our first high jump medal in the CWG. Congratulations to him for winning the Bronze medal. Proud of his efforts. Best wishes for his future endeavours. May he keep attaining success.”