Prime Minister's Office
PM congratulates students after CBSE declares Class X results
22 JUL 2022 5:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the students after CBSE declared Class X results.
In a tweet, the Prime Minister said:
“I congratulate all those who have passed their CBSE Class X exams. I wish them a fruitful academic journey ahead. I am certain these youngsters will scale new heights of success in the coming times.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চিবিএছইয়ে দশম শ্ৰেণীৰ ফলাফল ঘোষণা কৰাৰ পাছত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ছাত্ৰ-ছাত্ৰীক অভিনন্দন জনায়
22 JUL 2022 5:24PM by PIB Guwahati
চিবিএছইয়ে দশম শ্ৰেণীৰ ফলাফল ঘোষণা কৰাৰ পাছত প্রধানমন্ত্রী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ছাত্ৰ-ছাত্ৰীসকলক অভিনন্দন জনাইছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
"মই সেই সকলোকে অভিনন্দন জনাইছো যিসকল তেওঁলোকৰ চিবিএছই দশম শ্ৰেণীৰ পৰীক্ষাত উত্তীৰ্ণ হৈছে। মই তেওঁলোকক সন্মুখত থকা এটা ফলপ্ৰসু শৈক্ষিক যাত্ৰাৰ বাবে শুভেচ্ছা জনাইছো। মই নিশ্চিত যে অনাগত সময়ত এই নৱ প্ৰজন্মই সফলতাৰ নতুন উচ্চতাত আৰোহণ কৰিব।"