Prime Minister's Office
PM congratulates students after CBSE declares Class X results
22 JUL 2022 5:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the students after CBSE declared Class X results.
In a tweet, the Prime Minister said:
“I congratulate all those who have passed their CBSE Class X exams. I wish them a fruitful academic journey ahead. I am certain these youngsters will scale new heights of success in the coming times.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সি.বি.এস.ই.না ক্লাস ১০গী রিজল্ত লাউথোক্লকপদা পি.এম.না মহৈরোয়শিংদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
22 JUL 2022 5:24PM by PIB Imphal
সি.বি.এস.ই.না ক্লাস ১০গী রিজল্ত লাউথোরকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহৈরোয়শিংগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোরক্লি‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“সি.বি.এস.ই. ক্লাস ১০ চাংয়েং মায় পাক্লবা পুম্নমক্কী মফমদা ঐনা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। মখোয়গী মফমদা মহৈ য়াল্লবা মহৈ মশিংগী খোঙচৎ অমগীদমক য়াইফ পাউজেল পীজরি‍। তুংদা মহৈরোয়শিং অসিনা মায় পাকপগী অনৌবা পন্দোল লোম্না কাখৎলক্কনি হায়না ঐনা থাজৈ‍।”