হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০১.৩০ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৮৩ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৯,৪৮২ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২১,৮৮০ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৬%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৫১% ওইরি
22 JUL 2022 9:44AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০১.৩০ (২,০১,৩০,৯৭,৮১৯) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬৫,৬১,৯৪২গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৮৩ (৩,৮৩,৪৩,০৮৫)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১০৭৫০
অনিশুবা দোজ
১০০৮৩১২৪
প্রিকোসন দোজ
৬১১৫১৪৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪২৮৫৬১
অনিশুবা দোজ
১৭৬৫৮২৩৯
প্রিকোসন দোজ
১১৬৯৩০২৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৮৩৪৩০৮৫
অনিশুবা দোজ
২৬৮১৭৭৪৪
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬০৯৬১৭৯০
অনিশুবা দোজ
৫০৪৭৬৫৩৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯১০৯৩১৭
অনিশুবা দোজ
৫০৬৯৩০৯৮২
প্রিকোসন দোজ
১০৯৭৬৮৬৭
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৬০৫৬৬১
অনিশুবা দোজ
১৯৪৮০৮৮০৮
প্রিকোসন দোজ
৭৯৭৪৪৪৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৩৮৬৩৭১
অনিশুবা দোজ
১২১৭৩০৩৬১
প্রিকোসন দোজ
২৯৫৮৬৯৯৯
প্রিকোসন দোজ
৬,৬৩,৪৬,৪৯১
অপুনবা
২,০১,৩০,৯৭,৮১৯
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৯,৪৮২দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩৪% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৬%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২১,২১৯ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩১,৭১,৬৫৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২১,৮৮০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৯৫,৩৫৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.১৬ (৮৭,১৬,৫৬,২০৫) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৫১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৪২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 201.30 Cr
Over 3.83 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,49,482
21,880 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.46%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.51%
22 JUL 2022 9:44AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 201.30 Cr (2,01,30,97,819) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,65,61,942 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.83 Cr (3,83,43,085) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10410750
2nd Dose
10083124
Precaution Dose
6115148
FLWs
1st Dose
18428561
2nd Dose
17658239
Precaution Dose
11693029
Age Group 12-14 years
1st Dose
38343085
2nd Dose
26817744
Age Group 15-18 years
1st Dose
60961790
2nd Dose
50476535
Age Group 18-44 years
1st Dose
559109317
2nd Dose
506930982
Precaution Dose
10976867
Age Group 45-59 years
1st Dose
203605661
2nd Dose
194808808
Precaution Dose
7974448
Over 60 years
1st Dose
127386371
2nd Dose
121730361
Precaution Dose
29586999
Precaution Dose
6,63,46,491
Total
2,01,30,97,819
India’s Active Caseload currently stands at 1,49,482. Active cases now constitute 0.34% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.46%. 21,219 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,31,71,653.
21,880 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,95,359 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.16 Cr (87,16,56,205) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.51% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.42%.