প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইদ-উল-অজহানা লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
10 JUL 2022 9:07AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইদ-উল-অজহাগী কুহ্মৈনা লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ইদ মুবারক! ইদ-উল-অজহানা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। কুহ্মৈ অসিনা মীওইবা জাতীগী য়াইফনবগীদমক পুম্নমক নুংঙাইনা লৈনবা অমসুং চাউখৎনবগী ৱাখল্লোন হেন্না হেগৎহন্নবা মাইকৈদা ঐখোয়না পুন্না চংশিন্নবা ইথিল পীবা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM greets people on Eid-ul-Adha
10 JUL 2022 9:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Eid-ul-Adha.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Eid Mubarak! Greetings on Eid-ul-Adha. May this festival inspire us to work towards furthering the spirit of collective well-being and prosperity for the good of humankind."