প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহারাস্ত্রাগী মুখ্য মন্ত্রী অমসুং দেপ্যুতী মুখ্য মন্ত্রীনা প্রধান মন্ত্রীগা উন্নখ্রে
09 JUL 2022 6:22PM by PIB Imphal
মহারাস্ত্রাগী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী একনাথ শিন্দে অমসুং দেপ্যুতী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী দেবেন্দ্র ফদনাবিসনা ঙসি প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা অসুম্না ত্বীত তৌখি:
“মহারাস্ত্রাগী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী @mieknathshinde অমসুং দেপ্যুতী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী @Dev_Fadnavisনা প্রধান মন্ত্রীগা উন্নখি”।

Prime Minister's Office
CM and Deputy CM of Maharashtra call on PM
09 JUL 2022 6:22PM by PIB Delhi
The Chief Minister of Maharashtra, Shri Eknath Shinde and the Deputy Chief Minister of Maharashtra, Shri Devendra Fadnavis called on the Prime Minister, Shri Narendra Modi today.
The Prime Minister's Office tweeted;
"The Chief Minister of Maharashtra Shri @mieknathshinde and the Deputy Chief Minister Shri @Dev_Fadnavis called on PM."